Koninginnedag is voor de meeste spelers een dag zonder darts Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Koninginnedag is voor de meeste spelers een dag zonder darts

Koninginnedag is voor de meeste spelers een dag zonder darts

Een meerderheid van de darters zal vandaag zijn dartspullen opgeborgen laten liggen. Op Koninginnedag zal bijna 60 procent geen dartspijl aanraken aldus de resultaten uit de poll die de afgelopen dagen online stond. De voorkeur gaat deze dag uit naar festiviteiten, rommelmarkten en overige zaken die worden geassocieerd met Koninginnedag. Opmerkelijk is ook dat er weinig toernooiorganisatoren zijn die deze vrije dag in de agenda van de spelers gebruiken om een toernooi te organiseren.

Inmiddels staat er een nieuwe poll online waarbij de vraag luidt of je het liefst een langzame, normale of een snelle speler ziet wanneer je een dartswedstrijd bekijkt. Deze vraag komt naar aanleiding van de winst van de zeer langzame Justin Pipe die afgelopen weekend de European Tour 1 in Oostenrijk op zijn naam schreef. Laat je mening horen en breng je stem uit op de voorpagina.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws