Home Nederland Hoofdnieuws Koppeltoernooi Bovensluis Open ten einde, nieuw toernooi volgt

Koppeltoernooi Bovensluis Open ten einde, nieuw toernooi volgt

Vanaf het seizoen 2023 wordt camping Bovensluis volledig geherstructureerd naar een duurzaam recreatiepark. Deze herontwikkeling is nodig om het park Fort Bovensluis klaar te stomen voor een toekomstbestendige manier van recreƫren. Ook het jaarlijkse koppel dartevenement Bovensluis Open waar de organisatie hun ziel en zaligheid in hebben gestoken komt helaas ten einde.

Ze hadden graag op een mooie manier afscheid willen nemen op Camping Bovensluis maar huidige pandemie heeft het helaas niet toegelaten. De laatste winnaars van het Koppel Bovensluis Open waren het koppel Mike van Duivenbode en Elvin Geerlof.

Of er weer een nieuw darttoernooi op de huidige locatie zal komen zal afhangen van de nieuwe investeerders en uitbaters van het Park. Maar niet getreurd want met trots kunnen we vermelden dat er dit jaar op zaterdag 13 augustus een nieuw open Koppel Dartevenement zal komen met een nieuwe naam. Buurthuis Irene Willemstad gaat u met trots verwelkomen op het 1e Open Koppel dartevenement IDT.

Zaterdag 13 augustus, zet deze datum alvast in uw agenda dartliefhebbers. Voor verdere informatie over het nieuwe dartevenement komen we snel bij u terug. Hopelijk zien we alle bekende dartliefhebbers die we jaren hebben mogen verwelkomen op Camping Bovensluis weer terug op het 1e Open Koppel Dartevenement IDT.

Blijf gezond allemaal.

Met vriendelijke dartsgroet,
Dartsforever voor KiKa