Home Nederland Hoofdnieuws Kristiaan de Boer completeert SL team SterkDarts Goudenregenbar

Kristiaan de Boer completeert SL team SterkDarts Goudenregenbar

De laatste naam van Super League team SterkDarts Goudenregenbar 1 is bekend geworden. De 23-jarige Kristiaan de Boer is onderdeel geworden van het team wat komend jaar in Den Haag zijn thuiswedstrijden speelt. De Leidenaar is op basis van zijn prestaties van het afgelopen seizoen toegevoegd, De Boer haalde goede resultaten op diverse toernooien met sterk spel.

Vorige week werd al bekend gemaakt dat de Belgische toppers Stefaan Deprez en Sven Verdonck komend jaar bij de rode brigade zullen spelen.

SterkDarts is duidelijk over de doelstelling met deze: terug promoveren naar de Hoofdklasse! “Met deze selectie ben ik erg tevreden. De locatie Gouderegenbar in Den Haag bied ons de mogelijk om met een frisse en enthousiaste groep het seizoen in te gaan. Het vertrouwen in de spelers is er en we hebben enorm veel zin in komend seizoen!”, aldus John Sterk, directeur van SterkDarts.

Naast Kristiaan de Boer spelen ook Stefaan Deprez (be), Sven Verdonck (be), Tony West (uk), Francois Schweyen (be), Wim Mink, Steve West (uk) en Roger Janssen (be) voor het team.

Meer informatie op www.sterkdarts.nl

SterkDarts Goudenregenbar 1

Francois Schweyen (be)

Kristiaan de Boer

Roger Janssen (be)

Stefaan Deprez (be)

Steve West (uk)

Sven Verdonck (be)

Tony West (uk)

Wim Mink

Captain: John Sterk

 

SterkDarts Goudenregenbar 2

Anton Wattez

David Vancuyck (be)

Kenny Neyens (be)

Mark van Haaren

Martin Kant

Nick van Huet

Tommy Legius

Yorick Swartenbroek (be)

Captain: Dion den Hartog