Home Nederland Hoofdnieuws Kwalificatietoernooi Paradarts Winmau World Trophy deels gespeeld

Kwalificatietoernooi Paradarts Winmau World Trophy deels gespeeld

Foto: Evert Zomer

Zondag heeft een open kwalificatietoernooi in Sportbar Overtime plaatsgevonden waarbij spelers zich konden plaatsen voor de finaledag op 30 oktober. Helaas was de opkomst wat lager dan verwacht, maar de toppers die er waren hebben er een gezellige en eerlijke strijd van gemaakt. In de poules werd gestreden voor ieder punt, en de wedstrijden daarna waren al meteen een plaatsing voor volgende week zaterdag.

Bij de rolstoelers hebben de volgende personen zich geplaatst: Chris Iedema, Anton van Hemert, Wilco Wassink en Ynske Snelleman. Bij de staande spelers gaan Pascal van der Hoorn, Dennis Koster, Brian Wielaard en Jolanda de Vos volgende week een kans wagen. Zij zullen het op moeten nemen tegen de spelers die zich oorspronkelijk hadden geplaats voor het EK van vorig jaar (Carel Scholten, Arie van der Rassel, Cliff Ruiter en Michelovic van Velzen).

De Nederlandse Darts Bond hoopt volgende week tot een sterke selectie te komen die zich kan meten met de buitenlandse teams in november in Oostende.