Kwalificatietoernooien PDB: "Wie plaatst zich voor de CLoD"? Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Kwalificatietoernooien PDB: "Wie plaatst zich voor de CLoD"?

Kwalificatietoernooien PDB: "Wie plaatst zich voor de CLoD"?

Traditioneel wordt de kwalificatie voor deelname namens de PDB aan de Champions League of Darts gehouden in de Oranjebar te Mariahout. Ook dit jaar heeft uitbater Peter van den Broek zich garant gesteld voor deelname aan de CLoD 2013 door vertegenwoordigers van de Peelland Dartbond en zal er gewerkt moeten worden door de spelers die deze sensatie willen meemaken.

Via 8 speelavonden die onderdeel zijn van de kwalificatie ranking zal de winnaar in iedere categorie – heren/dames/junioren/meisjes/aspiranten – zich verzekeren van een deelnamebewijs en dus kans maken op fantastische prijzen die er tijdens de Champions League of Darts 2013 te verdienen zijn. Bij de heren en dames staat er een deelnamebewijs klaar voor de Zuiderduin Masters 2013 en Winmau World Masters 2013 inclusief deelname aan de Lakeside World Professional Championships Playoffs op het spel, naast het toch al aantrekkelijke prijzengeld.

De junioren en de meisjes kunnen, naast prijzengeld, een deelnamebewijs voor de Winmau World Masters 2013 bemachtigen en voor de junioren is er nog een bonus beschikbaar, namelijkdeelname aan de Zuiderduin Masters Youth. Tenslotte zal er voor de winnaar van het aspiranten toernooi een VIP arrangement voor de Zuiderduin Masters klaar liggen.

De speeldata zijn:
8 februari
15 maart
5 april
17 mei
24 mei
31 mei
07 juni
28 juni

Deze data kunt u dus al in uw agenda noteren. De toernooien zullen om 20:00 uur beginnen en de inschrijfkosten bedragen € 10,- per persoon/speeldag en zijn toegankelijk voor ieder geregistreerd lid van de Peelland Dart Bond.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws