Home Nederland Hoofdnieuws Laatste kans om je in te schrijven voor NDB ranking 2 ‘Open...

Laatste kans om je in te schrijven voor NDB ranking 2 ‘Open Barneveld’

Op zondag 27 november staat alweer de tweede Winmau NDB Ranking van dit seizoen gepland: Open Barneveld. De online inschrijving is open tot zaterdagmiddag 26 november 15.00 uur!

Na Rotterdam gaan we dit keer dus naar Barneveld. Wil je ook meedoen? Schrijf je dan snel in. We hopen natuurlijk weer erg veel darters te mogen begroeten op de tweede NDB Ranking van dit seizoen. Niet alleen zijn er mooie geldprijzen te winnen. Ook plaatsen alle winnaars zich automatisch voor de NDB Masters welke na het NDB Rankingseizoen gehouden zal worden.

Waar is de tweede NDB Ranking?
Veluwehal
Nieuwe Markt 6
3771 CB Barneveld

Inschrijven Heren A en dames:
Heren A en dames kunnen alleen vooraf inschrijven via deze link. Gevraagd wordt om de naam, geboortedatum, e-mailadres en NDB nummer. Je kunt je ook zonder NDB nummer inschrijven, maar dan kun je geen punten verdienen voor de ranking. Een NDB nummer kun je tijdens het toernooi ook nog aanvragen aan de wedstrijdtafel. Neem hiervoor altijd je lidnummer mee van jouw lidorganisatie. Wij zorgen vervolgens dat je punten verwerkt worden. Wil je je NDB nummer weten? Stuur dan een mail naar info@ndbdarts.nl.

Je kunt je inschrijven tot zaterdagmiddag 26 november 15.00 uur. De inschrijving is alleen geldig als je online betaald hebt en als je een bevestigingsmail hebt ontvangen.

Inschrijven overige categorieën:
De wijze van inschrijving voor de categorieën Heren B, Junioren, Aspiranten, Meisjes, Paradarters en Specials blijft hetzelfde: vul een inschrijfbriefje in op de locatie!

Aanvangstijden:

De locatie gaat uiterlijk om 10.00 uur open.
De jeugd (meisjes, aspiranten, junioren) kan zich tot 11.00 uur inschrijven. De toernooien beginnen +/- 11.15 uur.
De paradarters en specials kunnen zich tot 11.30 uur inschrijven. De toernooien beginnen +/- 11.45 uur.
De Heren B kunnen zich tot 12.30 uur inschrijven. Dit toernooi begint +/- 13.00 uur.
De Heren A en dames kunnen zich uitsluitend online inschrijven. De toernooien beginnen +/- 13.00 uur
Loting en starttijden Heren A en dames:
De loting en de starttijden van de Heren A en dames worden op zaterdagavond 26 november uiterlijk om 21.00 uur gepubliceerd.

Afhalen spelerskaart:
De spelers dienen op de dag zelf hun spelerskaart op te halen waar de speeltijden op staan zodat ze precies weten wanneer en waar ze in actie moeten komen. Deze spelerskaart graag direct bij binnenkomst ophalen, maar te allen tijde minstens een half uur voor je eerste starttijd.

Livestream:
Alle finales van de Open Barneveld kun je vanaf omstreeks 15.00 uur rechtstreek volgen op het NDB YouTube pagina.

Open Barneveld belooft een prachtig toernooi te worden. Zorg dus dat jij er ook bij bent aanstaande zondag!

Bron/tekst NDBdarts.nl