LaCo playoffs verslag van zaterdag met alle uitslagen en de halve finales Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

LaCo playoffs verslag van zaterdag met alle uitslagen en de halve finales

LaCo playoffs verslag van zaterdag met alle uitslagen en de halve finales

Vandaag stonden in sporthal Corlaer in Nijkerk de LaCo playoffs op het programma. De beste acht teams bij zowel de heren als de dames verschenen aan de oche met als doel plaatsing voor de halve finales. Het werd een ontzettend spannende en ook sportieve dag.

Bij de heren schoot de DBBR uit de startblokken met twee winstpartijen. De laatste partij werd verloren van de DBMN dat daarmee zijn tweede zege binnen haalde. De DORA won in de laatste wedstrijd via een beslissende solopartij van de RDO met 9-8 en daarmee stonden er drie teams op twee winstpartijen. De DBBR werd eerste dankzij een beter puntensaldo, maar ook op dit onderdeel eindigde de DORA en DBMN gelijk. Uiteindelijk ging de DORA naar de halve finale op basis van gewonnen legs. Zuur voor de DBMN, die het verlies overigens goed oppakte door hun tegenstander sportief te feliciteren.
In poule B plaatste de DONHN zich met drie overwinningen voor de laatste vier. Makkelijk ging het niet, want drie keer werd met het minimale verschil van 9-8 gewonnen. De BDC verloor alleen van de DONHN en wist de DBA en de SDC te verslaan. Ook voor de BDC was winst nodig in de allesbeslissende laatste solopartij van de dag tegen SDC. Deze werd uiteindelijk binnen gehaald en de vreugde bij de Bosschenaren was groot. Volgende week speelt de DBBR tegen de BDC en neemt de DORA het op tegen de DONHN.

Bij de dames plaatsten de DSWN zich met drie zeges voor de halve finale. Uit poule A ging de DONHN mee nadat zij de DVO versloegen en de spannende pot tegen de DBA wisten te winnen. In poule B was DBMN het team met drie zeges. De FDB en de RDB maakten onderling uit wie zich zou plaatsen voor de halve finale. De FDB was met 6-3 te sterk en plaatste zich voor de halve finale. Volgende week zaterdag spelen de DBMN en de DONHN tegen elkaar. De andere halve finale gaat tussen de DSWN en de FDB.

Hieronder vindt u alle uitslagen!

Heren
Poule A:
DBBR - RDO 11-6
DORA - DBMN 13-4
DBBR - DORA 12-5
DBMN - RDO 13-4
DBBR - DBMN 7-10
DORA - RDO 9-8

Poule B:
BDC - DBA 9-8
DONHN - SDC 9-8
DONHN - BDC 9-8
DBA - SDC 12-5
BDC - SDC 9-8
DONHN - DBA 9-8

Dames
Poule A:
DSWN - DBA 8-3
DONHN - DVO 7-4
DSWN - DONHN 7-4
DBA - DVO 9-2
DSWN - DVO 6-1
DBA - DONHN 4-6

Poule B:
RDB - RDO 10-1
DBMN - FDB 8-3
DBMN - RDB 8-3
RDB - RDO 9-2
RDB - FDB 3-6
DBMN - RDO 6-1

Bron/tekst: NDBdarts.nl

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws