Home Nederland Hoofdnieuws Landelijke Competitie gaat aanstaande zaterdag weer van start

Landelijke Competitie gaat aanstaande zaterdag weer van start

Dit weekend gaat de Landelijke Competitie (LaCo) weer van start. Op de algemene LaCo pagina zijn de poules en speelschema’s te vinden inclusief alle teamsamenstellingen en locaties. De NDB wenst alle teams heel veel succes en plezier toe tijdens het LaCo seizoen. Laten we er met z’n allen een spannende en sportieve competitie van maken.

LaCo Heren:
Maar liefst 14  teams gaan van start bij de heren. Aankomende zaterdag mag de verliezend finalist van afgelopen seizoen de BDC het opnemen tegen de heren uit Den Haag (DSWN). De DBBR speelt thuis tegen DBMN en de laatste wedstrijd in poule A gaat tussen de regerend kampioen RDB en de VDO.

In de andere poule mogen we ook zeker mooie wedstrijden verwachten. Aanstaande zaterdag spelen de heren van de SDC tegen de DOGD, neemt DVS het op tegen de FDB en mag de DBA op bezoek bij de DONHN.

LaCo Dames:
Bij de dames gaan 10 teams strijden om de titel. In poule A zien we de DBBR, DBMN, DSWN, RDB en de VDO terug. De dames van DBMN zijn regerend kampioen en mogen a.s. zaterdag op bezoek bij DBBR. De andere wedstrijd in deze poule zal gaan tussen de dames van de RDB en de VDO.

In poule B gaan de dames van de DBA, DONHN, DVS, FDB en de DID bepalen wie er door mogen naar de play-offs aan het einde van het seizoen. Deze week zijn de dames van de DID vrij en zullen de dames uit Friesland (FDB) gaan spelen tegen de DVS. De andere wedstrijd zal dus gaan tussen de DONHN en de DBA.