Leo Hendriks vindt geschikte sponsor in Sportcafé De Schutskamp Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Leo Hendriks vindt geschikte sponsor in Sportcafé De Schutskamp

Leo Hendriks vindt geschikte sponsor in Sportcafé De Schutskamp

Bossche darter Leo Hendriks heeft in sportcafé De Schutskamp, gevestigd op de Eendenkooi te Den Bosch, een sponsor gevonden. Deze sponsorovereenkomst stelt Leo in staat om een aantal Qualifiers af te gaan voor de PDC European Tour. Doel is middels deze Qualifiers internationaal bij de PDC aan de weg te timmeren en ervaring op te doen voor de toekomstige toernooien.

Sportcafé De Schutskamp is de thuishaven van meerdere competitieteams uitkomend in de Bossche Darts Competitie. Daarnaast huisvesten zij al jaren de best lopende Zondag Ranking van de regio, de gelijknamige Schutskamp Ranking. Deze ranking loopt van zomer tot zomer en wordt afgesloten met een spetterende finaledag. Nodeloos om te zeggen dat de eigenaren van Sportcafé De Schutskamp de dartsport een warm hart toedragen.

Sander Hulsken, eigenaar van Sportcafé De Schutskamp verteld; Leo Hendriks komt hier al zo’n 5 jaar over de vloer, sinds hij met competitie darten begon. In deze jaren heb ik hem binnen de dartsport zien groeien, hij won regelmatig toernooien in de regio en is elk jaar in hogere divisies gaan darten en komt nu ook uit in de Bossche Eredivisie en de Landelijke Competitie van de NDB. Verder heeft hij altijd een verschrikkelijke drive gehad om zich te verbeteren en om te presteren in de dartsport. Ik heb dan ook vertrouwen erin dat, als hij zich de omgeving eigen heeft gemaakt, goed mee kan draaien bij de PDC.

Leo Hendriks over Sportcafé de Schutskamp; Ik kom hier al jaren. Ik ben hier begonnen met competitie darten en organiseer hier regelmatig dart toernooien, tevens speelt mijn oude team nog steeds hier competitie (D.B.I.D.C.) waarbij ik regelmatig kom kijken. Al met al heeft dit voor een goede band gezorgd met de eigenaren van Sportcafé De Schutskamp. Ik wil hen dan ook bedanken voor het door hun in mij gestelde vertrouwen.

De drie PDC Qualifiers waar ik aan meedeed verloor ik telkens de beslissende ronde voor plaatsing van het hoofdtoernooi. Ik ben nu hard aan het trainen en mijzelf aan het voorbereiden om toch eens de beslissende stap te kunnen maken. Het niveau is zeker haalbaar, nu moet ik er alleen nog voor zorgen dat het in het koppie ook rustig blijft en ik constant mijn niveau kan halen…

Mochten er nog mensen zijn die ook interesse hebben om mij te steunen in het behalen van de door mij gestelde doelen binnen het darten dan hoor ik het graag!

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws