Home Nederland Hoofdnieuws Levy Frauenfelder pakt winst Oranjebar ten koste van Oswin Streden

Levy Frauenfelder pakt winst Oranjebar ten koste van Oswin Streden

2018-08-26 Hemeco Open 2018 Levy Frauenfelder

De negende speeldag van de 28e Oranjebar Super Ranking kende een deelnemersveld van 16 spelers waaronder drie dames. Het was weer eens een dag met veel verrassende uitslagen waardoor de vaste namen een keer ontbraken in de eindfase van het toernooi.

Met 4 groepen werd er gestart waarvan er uiteindelijk acht kwartfinalisten overbleven, te weten; Levy Frauenfelder, Dennis Gijsberts, Peter van den Broek, Oswin Streden, Leander Meyer, Ruud Tuijtelaars, Mark Giepmans en Paul Hendrix. Van dit achttal wisten Oswin, Ruud, Levy en Dennis zich te plaatsen voor de halve finales en bleven uiteindelijk Levy Frauenfelder (na 4-1 winst op Dennis Gijsberts) en Oswin Streden (na 1-4 winst op Ruud Tuijtelaars) over om te bepalen wie deze dag de dagzege mee naar huis zou nemen.

De finale van de verliezersronde werd gespeeld tussen Linda van Asseldonk (na 2-3 winst op Robert Velleman) en Kathy Geeraerts (3-1 winst op Anthony Swinkels). Het werd een serieuze troostfinale die uiteindelijk met 2-4 gewonnen werd door de Belgische Kathy Geeraerts.

Vervolgens was het de beurt aan Levy Frauenfelder en Oswin Streden, die steevast terug is te vinden bij de laatste vier, om uit te maken wie er met de dagzege vandoor zou gaan. Een goede finale volgde waarbij de spelers elkaar niet veel toegaven. De overwinning ging tenslotte met 5-2 naar Levy die deze keer onbetwist de beste was en hiermee een goede stap zet naar een goede notering op de ranking lijst en kwalificatie voor de finaledag.

Uitslag kwalificatie dag 9: 1. Levy Frauenfelder 2. Oswin Streden 3. Ruud Tuijtelaars en Dennis Gijsberts.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

Kwalificatie dag 10 van de Oranjebar Super Ranking 28 wordt gespeeld op dinsdag 04 december 2018. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.