Home Nederland Hoofdnieuws Levy Frauenfelder wint de 6e Limburgia ranking in teken van Carnaval

Levy Frauenfelder wint de 6e Limburgia ranking in teken van Carnaval

kids_rdb

De RDB is altijd in de weer om darten voor de jeugd aantrekkelijk te maken. Zo ook tijdens de 6e Limburgia ranking welke in het teken stond van Carnaval. Voor de verhoging van de carnavalsvreugde hadden 6 kids zich extra leuk aangekleed. Natuurlijk gingen zij allemaal met een prijs naar huis. 3x 4e prijs voor Stijn S., Mike S. en Jerry, 3e prijs voor Suzanne, 2e prijs voor Michelle (nieuw lid) en de beste boef was Richardo.

De broers Sander en Stijn moesten vechten om de hoofdprijs in de verliezersronde, die uiteindelijk naar Stijn ging. Roy pakte de 2e plaats in de winnaarsronde, Maikel (nieuw lid) gooide de hoogste finish van 104 en zijn vader was de beste in het Rode Draadspel voor de ouwe lui en nam de Limburgiataart voor de familie mee.

Alle kinderen die bij ons voor het eerst een toernooi komen gooien gaan gegarandeerd met prijs naar huis, namelijk “Hun eerste beker”. Trots zijn we op deze mannetjes Stijn Stevens, Mike Janssen en Jimmy Hermens die het aandurfde tegen onze kanjers te strijden.

Helaas wist Jimmy daarbij helemaal geen leg te winnen, maar voor de dappere strijd werd hij voor ons “De speler van de dag”. Deze bekers smaken vast naar meer, dus tot 23 februari op de RDB-jeugdranking.

Voor meer informatie over de inzet van de RDB voor de jeugd en voor foto’s van de kids in carnavalskleding verwijzen we je graag door naar www.rdbjeugddarts.nl
.