Jan Dekker en Rilana Erades winnen seniorentitels NDB ranking Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Jan Dekker en Rilana Erades winnen seniorentitels NDB ranking

Jan Dekker en Rilana Erades winnen seniorentitels NDB ranking

Jan Dekker en Rilana Erades hebben de titels van de vierde NDB ranking op hun naam geschreven. won in de finale met 4-1 van Benito van de Pas. Op weg naar de finale won Jan Dekker van o.a. Remon Hurrebrink, Remco van Eijden en Sander de Boer. Benito van de Pas won op zijn beurt van o.a. Rick Hofstra, Mike Reijngoud, Ron Meulenkamp en Marco Buitenhuis alvorens hij de finale speelde tegen de latere winnaar Dekker.

Rilana Erades heeft de vierde NDB Ranking in Nijkerk gewonnen door in de finale met 4-3 te winnen van Aileen de Graaf. Met deze overwinning vind er een verschuiving plaats in de rankingstand waarbij Erades vanaf een gedeelde derde plaats nu de koppositie heeft overgenomen. Alvorens ze de finale speelde tegen De Graaf won ze eerder van o.a. Karin Krappen, Anneke Kuijten, Xaviera van Ankeren en Samantha Rupke. De Graaf won eerder van o.a. Tamara Schuur, Kristie Struker, Anca Zijlstra en Alice Rozengarden.

In totaal namen er 169 heren en 50 dames deel aan de vierde NDB ranking welke werd gespeeld in sporthal de Corlear in Nijkerk. De volgende NDB ranking zal eveneens op deze locatie plaatsvinden en wel op 20 mei aanstaande.

Voor het verslag en alle uitslagen van de jeugdtoernooien zie dit artikel.

Heren:

.
Dames:

Jan Dekker en Rilana Erades winnen seniorentitels NDB ranking


.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws