Home Nederland Hoofdnieuws Willy van de Wiel en Aileen de Graaf winnen Open Mariahout 2011

Willy van de Wiel en Aileen de Graaf winnen Open Mariahout 2011

mariahout2011_1

Willy van de Wiel heeft Open Mariahout op zijn naam geschreven. Hij was in de finale met 6-3 te sterk voor Danny Schellekes. Bij de dames gin de titel naar Aileen de Graaf. Zij was in de finale met een maatje te groot voor Sacci Koelman. 

We waren voor Dartfreakz vandaag aanwezig in Mariahout waar het Open Mariahout 2011 werd gespeeld. Er stonden in totaal 78 deelnemers aan de start, waarvan 68 heren en 10 dames. Titelverdediger Marcel Blik was een van de deelnemers bij de heren in Mariahout. Maar er waren meer bekende namen naar Open Mariahout gekomen. De broertjes West, Joey ten Berge, Braulio Roncero, Ahmad Ahmaddy, Wesley Harms en, Dirk van Duijvenbode, Benito van de Pas en Willy van de Wiel waren allemaal aanwezig in het gezellige café Oranjebar waar de De Belgen Kurt van de Rijck en Patrick Bulen niet ontbraken. Bij de dames speelden onder andere Aileen de Graaf, Charona de Laat en Marilou Daamen mee. Er werd bij de dames gestart met 2 poules waarin over best of 5 legs gespeeld werd. De nummers 1 en 2 gingen door naar de halve. Omdat er minder dames zijn dan verwacht is de prijzenpot anders verdeeld dan vooraf werd aangekondigd. De winnares krijgt nu € 150,-.

Willem Mandigers werd de 1e kwartfinalist van Open Mariahout 2011. Hij won met 4-0 van Jordy Terburg. Daarna werd de Belg Kurt van de Rijck de 2e kwartfinalist van de avond. Hij was met 4-2 te sterk voor Dirk van Duijvenbode. De halve finales bij de dames gaan tussen Aileen de Graaf en Petra Marcus en Sacci Koelman en Charona de Laat. Uiteindelijk mochten Aileen de Graaf en Sacci Koelman de finale spelen. De damesfinale werd uiteindelijk gewonnen door Aileen de Graaf. De finale van de verliezersronde ging tussen Ahmad Ahmaddy en Wesley Harms. Die finale werd met 4-3 gewonnen door Ahmad Ahmaddy die door het dolle heen was met zijn vorm, nadat hij door een bedrijfsongeval 6 weken uit de running was. 

 

Laatste 16 Open Mariahout 2011 (heren):

Kurt van de Rijck  – Dirk van Duijvenbode 4-2
Igor Burmensky  – Marcel Blik 1-4
Jordy Terburg  – Willem Mandigers 0-4
Danny Schellekes  – Tony West 4-2
Steve West  – Benito van de Pas 4-3
Maro Taels  – Dennis te Kloese 1-4
Patrick Bulen  – Willy van de Wiel 0-4
Norbert Assmann  –  Guido van Hoof 3-4

Kwartfinales Open Mariahout 2011 (heren):

Kurt van de Rijck  –  Marcel Blik 3-4
Willem Mandigers  –  Danny Schellekes 2-4
Steve West  –  Dennis te Kloese 4-3
Willy van de Wiel  –  Guido van Hoof 4-1

 

 

 

 

Halve finales Open Mariahout 2011 (heren):

Marcel Blik  –  Danny Schellekes 4-5
Steve West  –  Willy van de Wiel 2-5


 

Finale  Open Mariahout 2011 (heren):

Danny Schellekes  –  Willy van de Wiel  3-6

Halve finales Open Mariahout 2011 (dames):

Aileen de Graaf  –  Petra Marcus 3-0
Sacci Koelman  –  Charona de Laat 3-1

Finale Open Mariahout 2011 (dames):

Aileen de Graaf  –  Sacci Koelman