Home Nederland Hoofdnieuws Lorenzo Blom winnaar van het vierde Kokkie’s Moneytoernooi

Lorenzo Blom winnaar van het vierde Kokkie’s Moneytoernooi

RegioDarts Zuid Holland
De vierde editie van Kokkie’s Moneytoernooi is gewonnen door Lorenzo Blom. Hij versloeg Cor van Mechelen in de finale met 5-3. De verliezersronde was een prooi voor Gerard van Hulzen.

Op zaterdag 26 Januari wisten 22 darters Dartkroeg Dikke Maatjes in Groot-Ammers te vinden om wederom het minimale prijzengeld van 200 euro te verdelen. Het weer en toernooien/evenementen elders zorgde voor een niet al te hoge opkomst. De 22 darters startten in een poulesysteem, waarbij er geen verrassingen waren. Een bye en zeges op Hugo Vleeshakker (3-1) en Anton Broekhuizen (4-3) leverde Lorenzo Blom een finaleplaats op.

De halve finale tegen Anton was een spannende wedstrijd waarin Anton wat kansen liet liggen om zelf de finale te bereiken. Cor van Mechelen plaatste zich voor de finale door zeges op Uwe Lammers (3-2) Ricardo Kardinaal (3-1) en Job van Dommelen (4-2). De finale ging gelijk op. Uiteindelijk vielen de dubbels van Lorenzo net iets soepeler. Het werd 5-3.

In de verliezersronde was Gerard van Hulzen de sterkste. Hij kreeg alleen in de finale een leg tegen. Hier was Ron Alblas verantwoordelijk voor.
Uitslagen winnaarsronde:
Kwartfinale:
Anton Broekhuizen – Lee Steel 3-0
Lorenzo Blom – Hugo Vleeshakker 3-1
Ricardo Kardinaal – Cor van Mechelen 1-3
Job van Dommelen – Donny Kardinaal 3-0
Halve finale:
Anton Broekhuizen – Lorenzo Blom 3-4
Cor van Mechelen – Job van Dommelen 4-2
Finale:
Lorenzo Blom – Cor van Mechelen 5-3
Uitslagen verliezersronde

Halve finale:

Ton Vink – Gerard van Hulzen 0-3
Ron Alblas – Michael Cohen 3-2
Finale:
Gerard van Hulzen – Ron Alblas 3-1

Voor de datum van het volgende Moneytoernooi en overige toernooien/rankings in Dartkroeg Dikke Maatjes kijk op www.kokkie501.com.