Loting voor playoffs SuperLeague is verricht, in totaal 16 teams Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Loting voor playoffs SuperLeague is verricht, in totaal 16 teams

Loting voor playoffs SuperLeague is verricht, in totaal 16 teams

Gisteren is de loting voor de playoffs van de SuperLeague verricht die met 16 teams van start zal gaan. De loting is te vinden.

De eerste wedstrijden zullen dus op zaterdag 30 maart plaatsvinden. Op zaterdag 27 april staat de tweede ronde op het programma en op zaterdag 18 mei zullen drie teams zich direct plaatsen voor het SuperLeague seizoen 2013-2014. De verliezers van de wedstrijden op 18 mei spelen op zaterdag 1 juni een promotie/degradatieduel tegen de nummers negen van de overgangsklassen. Voor ronde 1 en 2 is reeds bepaald wie er thuis speelt (zie loting: de bovenste naam in de wedstrijd speelt thuis). Voor de 3e ronde en de promotie/degradatie wedstrijden wordt door loting bepaald wie het thuisspelende team is.

Het reglement van de playoffs vindt u hier. In tegenstelling tot eerdere berichtgeving zal er wel een round-robin worden gespeeld. Als de wedstrijd eindigt in 5-5 zal er een extra captainsgame gespeeld worden om de wedstrijd te beslissen.

Alle captains zullen volgende week de benodigde spullen thuis gestuurd krijgen. Voor eventuele vragen kunt u terecht bij de competitieleider: [email protected]
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws