Home Nederland Hoofdnieuws Maak kans op een GRATIS dartreis naar het Turkse Bodrum

Maak kans op een GRATIS dartreis naar het Turkse Bodrum

uitzicht

Corendon Vliegvakanties organiseert i.s.m. hotel Aegean Dream in Bodrum een 8-daagse dartsreis met Co Stompe en Vincent van der Voort. U als Dartfreakz.nl-bezoeker kunt het volledige bedrag terug verdienen! Onder de boekingen, (klik hier om te boeken) gedaan via Dartfreakz.nl, verloot Corendon één GRATIS reis t.w.v. € 499. Tijdens de week zullen beide darters een tweetal workshops geven en kunnen een aantal deelnemers spelen tegen Co Stompe en Vincent van der Voort. Met commentaar van Jacques Nieuwlaat “The Voice Of Darts”. Speciaal voor u zullen Peter Beense, Robin Razz en Jerry van Vianen zorgen voor feestelijke avonden.

Deze reis wordt aangeboden op basis van all-inclusive in het prachtige 5-sterren hotel Aegean Dream in Bodrum. Gunstig gelegen aan het strand en op loopafstand van het centrum van Turgutreis.

Co Stompe is een van de meest herkenbare gezichten in het mondiale darts. Naast zijn prestaties aan de oche, waarbij hij in het verleden Europees kampioen werd, 12 Internationale ranking titels voor zich opeiste en al 16 keer deelnam aan het wereldkampioenschap darts, is hij ook al jaren actief als commentator en analist bij de grote kampioenschappen.

Vincent van der Voort bijgenaamd “The Fastest Player in the World”. Kenmerkend voor zijn speelstijl is de enorme snelheid waarmee hij zijn darts naar het bord werpt. Hij behaalde successen met het winnen van het Denmark Open, behalen van halve finale op het Dutch Open en finale van UK Open.

Jacques Nieuwlaat, beter bekend als “The Voice of Darts”. Sinds jaar en dag is zijn stem te horen bij alle grote dartstoernooien op TV als commentator voor RTL7, SBS6 en Sport1.

Peter Beense is altijd al een gepassioneerd zanger geweest. Hij zorgt gegarandeerd voor een gezellige avond, dat merk je meteen als hij op het podium nummers als ‘Ik mis je zo’, ‘De Koster’ of ‘Fiesta’ ten gehore brengt.

Jerry van Vianen uit Voorburg gaat al jaren mee naar Turkije. De professionele zanger vindt het nog steeds een eer om mee te mogen. Vele fans gaan altijd met hem mee. Vanaf 2003 zingt hij ieder weekend en ook vaak doordeweeks. Natuurlijk maakt hij tijd vrij om mee te gaan naar Bodrum.

Robin Razz is een zanger/entertainer die door zijn enorme inzet en enthousiasme elk optreden tot een geslaagd feest weet te maken. De muziek is Robin met de paplepel ingegoten, zijn vader is ook al jaren muzikant.

De workshops zien er ongeveer zo uit:
Alle deelnemers worden ontvangen waarna de spelregels van het dartsspel worden uitgelegd. Ook komt de puntentelling, hoe moet je staan en gooien, waar moet je allemaal op letten, etc. uiteraard aan bod. Vervolgens worden de deelnemers ingedeeld in teams en zal er begonnen worden met het actieve gedeelte. Gedurende de “competitie” worden de deelnemers begeleid. Om een zo hoog mogelijk resultaat te behalen. Aan het einde van de workshop spelen een aantal gasten natuurlijk tegen Co Stompe en Vincent van der Voort en wordt de uiteindelijke winnaar gehuldigd!

klik hier om te boeken
,