Maak kans op leuke prijzen uit de nieuwe RTL7 dartslijn Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Maak kans op leuke prijzen uit de nieuwe RTL7 dartslijn

Maak kans op leuke prijzen uit de nieuwe RTL7 dartslijn

Afgelopen vier dagen stond Hotel Zuiderduin in het teken van de International Masters. Tijdens dit toernooi was er voor alle aanwezige toeschouwers een stand aanwezig voorzien van RTL7 dartsproducten welke in de nabije toekomst op de markt gebracht zullen worden. Bij deze stand is tevens een actie gehouden waarvan de opbrengst is geschonken aan Kika. Voor 1 euro mocht men 9 pijlen werpen waarbij er een dag- en overallklassement werd bijgehouden. De vier dagwinnaars en de overallwinnaar ontvingen allen een leuke prijs. In totaal is er een bedrag van 504 euro opgehaald voor Kika die hiermee onderzoek doen naar een betere behandeling en genezing van kinderkanker.

De mannenzender van Nederland heeft met Bulls een overeenkomst afgesloten en de nieuwe RTL7 dartslijn gelanceerd. De producten die worden aangeboden in het assortiment zullen binnenkort op de markt verschijnen. Dartfreakz geeft in samenwerking met RTL7 en Bull's Darts op dit moment al drie van deze nieuwe dartsproducten weg. Om kans te maken op één van deze producten dien je onderstaande prijsvraag te beantwoorden.

Hiermee maak je kans op een uitgebreid RTL 7 dartspakket bestaande uit:
1. set dartspijlen RTL7, 90% tungsten
2. 10 setjes RTL 7 flights
3. RTL 7 Scorebord + stift + bordenwisser

Wij geven maar liefst drie volledige pakketten weg. Klik hier en doe mee met de prijsvraag!

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws