Home Nederland Hoofdnieuws Marcel ‘blikkie’ Blik heeft helaas een oneerlijke strijd verloren

Marcel ‘blikkie’ Blik heeft helaas een oneerlijke strijd verloren

Vandaag is een altijd goedlachse sportman heen gegaan. Blikkie Marcel Blik heeft de oneerlijke strijd verloren. Blik speelde SuperLeague, was actief in het NDB circuit en maakte deel uit van het Nederlands team. In november 2013 gooide Blik een officiële 9-darter tijdens de SuperLeague.

In juni werd Marcel Blik onwel in de auto na een avond competitie darten. Destijds heeft Raymond van Barneveld zijn leven gered door adequaat te handelen. In juli 2019 werd ‘Als de bliksem’ gehouden het benefiettoernooi voor de ongeneeslijk zieke Blik.

Blik wist tijdens het grootste toernooi ter wereld, de Dutch Open, de halve finale te halen in 2015. Bij de laatste 4 speelde hij de halve finale toen tegen Martin Adams. 

Marcel heeft, omdat het niet meer ging, gekozen voor euthanasie. Helaas was dit uitgelekt waardoor social media vol stroomde met condoleance berichten alvorens hij was overleden. Marcel is vanmiddag om 16:00 uur heengegaan.

Marcel mocht slechts 48 jaar worden. We wensen zijn vrouw Barbara, zoon Kai verdere familie, vrienden en bekenden veel sterkte om dit immense verlies een plekje te geven.

2019-7-21 Als de Bliksem benefiettoernooi voor Marcel Blik teamfoto Raymond van Barneveld en overige team leden.