Bas van Elk winnaar 5e week Darts TopTraining VII Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Bas van Elk winnaar 5e week Darts TopTraining VII

Bas van Elk winnaar 5e week Darts TopTraining VII

In week 5 van Darts TopTraining VII lag het allemaal dicht bij elkaar. Op Rob Radsma na verloor iedereen tenminste 2 wedstrijd deze avond en een aantal speelden 2x tegen elkaar, waarbij de winst in de wedstrijden gelijk werd verdeeld (Bas - Rob, Bas - Marcel, Marcel - Erwin). Wouter Rietveld maakte zijn debuut als invaller en liet meteen van zich spreken door in zijn allereerste leg van de avond de maximale finish van 170 te noteren, iets waar hij een patent op lijkt te hebben zo langzamerhand. Klasse!

In de winnaarsronde zagen we een finale tussen Bas van Elk en Marcel Ruiters. Eerder op de avond wist Marcel nog van Bas te winnen, maar in de finale trok Bas aan het langste eind met 6-4.

Halve finales WIN:
Bas van Elk – Rob Radsma 5-4
Marcel Ruiters – Erwin Renkema 5-4

FINALE WIN:
Bas van Elk - Marcel Ruiters 6-4

De verliezersronde werd gewonnen door Remco van Eijden (foto), die in een boeiend duel Patrick van Santen aan de kant zette met 6-4. Hoogtepunt in deze wedstrijd was de 7e leg waar Remco opende met een maximale score, gevolgd door een maximale score van Patrick. De 4e, 5e, en 6e pijl van Remco gingen ook in de T20 waardoor een 9-darter mogelijk bleef. Uiteindelijk miste Remco met zijn 7e pijl de triple 20, maar won de leg nog wel

Halve finales VERL:
Remco van Eijden – Niels Jan Stuiver 5-2
Patrick van Santen – Bobby Valies 5-3

Finale VERL:
Remco van Eijden – Patrick van Santen 6-4

Er werden 23 hoge finishes gegooid, maar de Mystery Finish zat er ook deze keer niet bij, waardoor de Jackpot blijft oplopen. De kans dat hij gegooid gaat worden neemt wel elke week toe, want zoveel mogelijkheden zijn er niet meer en de spelers gaan er naar op zoek
De hoogste finish werd, zoals gezegd, gegooid door Wouter Rietveld met 170.
In totaal werd er 65x de maximale score van 180 gegooid.

Tekst: Erwin Renkema

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws