Mariahout Masters 2022 is op zondag 25 september aanstaande Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Mariahout Masters 2022 is op zondag 25 september aanstaande

Mariahout Masters 2022 is op zondag 25 september aanstaande

Zondag 25 september is het weer zover. De Oranjebar in Mariahout vormt dan het decor voor een gezellige happening waar voor zowel heren als dames darters de mogelijkheid krijgen om de gegarandeerde eerste prijs van € 300,= te winnen of anders een gedeelte van het overige prijzengeld wat bestaat uit het totale inschrijfgeld dat door de organisatie aan de spelers wordt uitgekeerd.

Mariahout zal zondag 25 september weer op zijn kop staan als het dart evenement "Mariahout Masters 2022" van start gaat. Het evenement bestaat uit een single toernooi met het format; 501, open in en dubbel uit.

Maximaal 48 deelnemers, waarvan een aantal deelnemers (dames & heren) zich al hebben ingeschreven, zullen op deze zondag om 13:00 uur van start gaan in een nu al geweldig deelnemersveld zodat het ook voor de niet spelende dartliefhebber een mooie dag wordt daar er veel topwedstrijden gespeeld zullen worden.

De wedstrijdleiding het Oranjebar toernooi zal in handen zijn van SteenDarts waardoor er vanzelfsprekend gestart begonnen zal worden met het spelen in poules gevolgd door een winnaarsronde en een verliezersronde met knock-out wedstrijden.

De inschrijving voor deelname aan de Mariahout Masters 2022 kan tot op de dag zelf tot 12:45 uur in de bar of via een WhatsApp/Messenger bericht aan +31 61 255 40 42. Het inschrijfgeld bedraagt €10,= p.p. en VOL=VOL. De aanvangstijd van het toernooi is 13:00 uur.

Zoals iedereen van de Oranjebar gewend is zal het aantal deelnemers (maximaal 48) en bezoekers van dit evenement allen kunnen genieten van volop gezelligheid, goede dartbanen, alle denkbare consumpties en gratis parkeerplaatsen.

De Mariahout Masters 2022 zijn zondag 25 september de "place to be" voor dartend Nederland, België en Duitsland.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws