Mats Gies wint maandelijkse singletoernooi van dartsteam T.P. Bulls Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Mats Gies wint maandelijkse singletoernooi van dartsteam T.P. Bulls

Mats Gies wint maandelijkse singletoernooi van dartsteam T.P. Bulls

Op zondag 5 augustus werd het maandelijkse singletoernooi van dartsteam T.P. Bulls gehouden in café De Witte Brug. Vanwege de zomerstop wisten slechts 13 darters de weg naar Woltersum (Groningen) te vinden. Er werd gespeeld in poules, met daarna een winnaar- en verliezersronde. Na de poules werd begonnen met de knock-outrondes. Uiteindelijk waren we aanbeland bij de finale van de verliezersronde en de halve finales van de winnaarsronde. Roelof Staats wist met 3-1 de verliezersronde op zijn naam te schrijven. Na een 1-1 gelijke stand, wist hij de volgende twee legs te pakken.

In de winnaarsronde waren we toe aan de halve finales. Jitse van der Wal wist zich met een nipte 3-2 overwinning te plaatsen voor de finale. Hij besloot de 5e leg in 19 darts. De andere halve finale werd met 3-1 gewonnen door Mats Gies.

Halve finale winnaarsronde:
Jitse van der Wal 3 – 2 Duurt Dijkman
Angelo Aalfs 1 – 3 Mats Gies

Finale winnaarsronde:
Jitse van der Wal 2 – 4 Mats Gies

De finale was spannend. Mats wist al snel uit te lopen naar een 2-0 voorsprong. Maar door goede scores en snel finishwerk wist Jitse 2-2 te maken. Vervolgens pakte Mats de 5e leg, en hij gooide in de laatste leg een 180 om vervolgens een 75 finish te gooien voor de toernooiwinst.

De Mystery-finish van 30, werd gegooid door Angelo Aalfs. De hoogste finish van 100, werd gegooid door Mats Gies.

Op zondag 2 september wordt het volgende toernooi gehouden, komt allen!

Foto: Nederlandse Team Kampioenschappen 2011
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws