Matthijs vd Steenhoven wint 10e La Plaza Masters, Van Osch 2e Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Matthijs vd Steenhoven wint 10e La Plaza Masters, Van Osch 2e

Matthijs vd Steenhoven wint 10e La Plaza Masters, Van Osch 2e

Zaterdag jongsleden hadden we weer 33 deelnemers op de ranking. Het niveau deze avond was weer hoog. Zo werden er in de poules al veel hoge uitgooien gegooid zoals 104,110,120 en 127. Maar de hoogste finish van de avond was voor Dennie de Jong met 137. Ook werden er deze avond in totaal 14 stuks aan 180ers gegooid.

In de verliezersronde hadden we de volgende verrassingen. Zo ging Arnold van Riet, John Merbis en Jeremy Jacobs naar de verliezersronde. Maar Arnold en John wisten de finale te halen. Maar in de finale was John met 4-0 te sterk voor Arnold.

In de winnaarsronde wisten Wesley van Osch en Matthijs vd Steenhoven de finale te halen. Matthijs Schakelde in de halve finale Jan vd Rassel uit. Wesley van Osch schakelde in de halve finale Corne van Mastrigt uit. Maar in de finale was Matthijs met 6-4 te sterk voor Wesley.

Lydia Suurland werd deze avond beste dame.

Laatste 8:
Jacky Lamers – Corne van Mastrigt 3-4
Ed Mastbergen – Wesley van Osch 0-4
Matthijs vd Steenhoven – Hilco Suurland 4-1
Jan vd Rassel – Wilco Vermeulen 4-2

Halve Finale:

Corne van Mastrigt – Wesley Van Osch 2-5
Matthijs vd Steenhoven – Jan vd Rassel 5-4

Finale:
Wesley van Osch – Matthijs vd Steenhoven 4-6

De volgende Ranking is zaterdag 11 mei 2013. De stand en meer informatie kunt u vinden op www.laplazastampersgat.webs.com
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws