Driekwart miljoen Nederlanders keken zaterdag naar darts op RTL7 Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Driekwart miljoen Nederlanders keken zaterdag naar darts op RTL7

Driekwart miljoen Nederlanders keken zaterdag naar darts op RTL7

Ook zaterdagavond scoorde RTL7 weer uitstekende kijkcijfers met het Ladbrokes PDC World Championship darts. Michael van Gerwen en Adrian Lewis wisten na een spannend duel tussen Wade en Newton de spanning op te voeren naar een hoogtepunt. Voor de ogen van driekwart miljoen televisiekijkers in Nederland wist Mighty Mike de huidige en tweevoudig wereldkampioen te breken.

Eerder deze week werden kijkcijfers behaald van over de half miljoen kijkers, maar met 744.000 kijkers werden deze aantallen gisteren gebroken. Daarbij dienen de halve finales en finale nog te worden gespeeld die het in zich hebben om een serieus miljoenen-aantal kijkers aan de buis te krijgen gekluistert.

Vanavond komen Raymond van Barneveld en Phil Taylor tegen elkaar in actie en Michael van Gerwen speelt tegen James Wade. Een schitterende programmering weer. Deze wedstrijden zijn weer live te bekijken op RTL7.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws