Met dartfreakz naar het Ladbrokes World Championship darts Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Met dartfreakz naar het Ladbrokes World Championship darts

Met dartfreakz naar het Ladbrokes World Championship darts

In een unieke ambiance de wereldtop van dichtbij in actie zien? Op dinsdag 15 december start in het Alexandra Palace te Londen het 19e PDC wereldkampioenschap. Vorig jaar was het 'Jackpot' Adrian Lewis die de titel won. Lewis won van de Schot Gary Anderson met 7-5. In 2009 en 2010 was Phil 'the power' Taylor de beste. In 2007 was het de Hagenees Raymond van Barneveld die met 7-6 Taylor van de troon wist te stoten.

Jij kunt er bij zijn om de Nederlanders een gooi te zien doen naar het hoogst haalbare. Bestel hier je toegangskaarten voor het Ladbrokes World Chamionship darts. Het toernooi kent een totaal prijzengeld van 1 miljoen pond en is het zwaarst toernooi ter wereld. De voorrondes en de gehele eerste ronde zal worden gespeeld tussen 15 en 21 december. De tweede ronde wordt gespeeld rond de Kerstdagen waarbij er een onderbreking is tussen 24 en 26 december. De derde ronde begint op 28 december. De kwartfinales worden afgewerkt op vrijdag 30 december en vier spelers zullen terugkomen op nieuwjaarsdag om de halve finale te spelen.

Dartfreakz zal er live bij zijn om voor de thuisblijvers verslag te doen. Maar jij kan ook naar het Alexandra Palace te Londen om live dit unieke evenement te ervaren. Wacht niet te lang de kaarten vliegen als warme broodjes de deur uit. Bestel hier je toegangskaarten voor het Ladbrokes World Chamionship darts.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws