Home Nederland Hoofdnieuws Michel van de Horst pakt tweede dagzege van Power Dart Event

Michel van de Horst pakt tweede dagzege van Power Dart Event

Michel-van-de-Horst

Zondagmiddag was het Power Dart Event weer te gast bij de Oranjebar waar de vijfde speeldag werd afgewerkt. Op deze mooie 1e paasdag bleek dat de uit regio Apeldoorn afgereisde spelers zich ook prima thuis voelen in de dartlocatie van Peelland. Michel van de Horst en Tokan Ata zijn inmiddels bekend en gewend in Mariahout, maar ook Quin Wester, Roberto Di Natale en Ricardo Kingma voelden zich goed thuis en deden goede zaken met betrekking tot hun positie op de rankinglijst.

De mannen en 1 vrouw, hulde aan Eefje van der Meijden, uit de regio hadden vandaag, uitgezonderd Bobby Biemans, weinig in te brengen tegen de gasten en werden vroegtijdig uitgeschakeld. Het jeugdtalent Quin Wester had een goede dag en schakelde o.a. Hermie van Orsouw, Mahmut Hasturk en Braulio Roncero uit voordat hij in de finale gestopt werd door de beste man van de dag Michel van de Horst. In de finale werd het 5-2 voor Michel die de laatste leg besliste met een 112-finish.

Top 3 winnaarronde: 1. Michel van de Horst, 2. Quin Wester en 3. Bobby Biemans.

Top 3 verliezersronde: 1. Ricardo Kingma, 2. Peter van den Broek en 3. Eefje van der Meijden.

De volgende speeldag is niet op 15 april zoals vermeld op de poster, maar op zondag 6 mei bij De Vrijbuiter in Apeldoorn. Inschrijving bedraagt € 10,= p.p. inclusief een consumptie en kan op de wedstrijddag tot 12.30 uur. Aanvang van het toernooi is 13.00 uur. 
.