Moreno Blom kiest voor Dart Youngstars Management als partner Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Moreno Blom kiest voor Dart Youngstars Management als partner

Moreno Blom kiest voor Dart Youngstars Management als partner

Wij zijn super enthousiast om vandaag onze nieuwe toevoeging aan het Dart Youngstars Management team bekend te maken. We zijn blij om te kunnen melden dat Moreno Blom een 2-jarige overeenkomst heeft getekend en zich per direct aansluit bij het management.

Moreno heeft in een zeer korte periode naam gemaakt in de dart wereld met indrukwekkende nationale en internationale resultaten. Zo is hij tweede geworden op de Slovak Masters 2022 en heeft hij zich hierdoor gekwalificeerd voor de WDF World Masters in december dit jaar. Daarnaast is hij 3e geworden op de Hungarian Masters, 3e op de Budapest Classic, 5e op de Welsh Open, 5e op de Slovak Open en 5e op de Budapest Masters. Dit heeft geresulteerd in een 22e plek op de huidige WDF Ranking. Buiten de WDF heeft Moreno in 2020 de laatste 16 behaald op het PDC World Championship youth en een 9 darter gegooid tijdens een PDC Development Tour in hetzelfde jaar.

Het hoofddoel voor dit jaar is het kwalificeren voor de WDF World Masters en de WDF World Championship. Hiervan is de eerste al behaald! Daarnaast is het ook zijn bedoeling om in januari een PDC ProTour Card te bemachtigen. Vanaf vandaag zal Dart Youngstars Management voor Moreno alle zaken waarnemen rondom het verdere verloop van zijn darts carrière. Aangezien Moreno zich heeft aangesloten bij het Dart Youngstars Management team, zal hij ook financieel ondersteund worden door Excellent Sales Strategy. Zij zullen hem ondersteunen tijdens alle PDC, WDF, Soft tip en grote lokale toernooien en/of evenementen.

Wij zijn trots en enthousiast dat Moreno zich bij ons heeft aangesloten en wij kijken vol vertrouwen uit naar een succesvol en langdurige samenwerking. Daarnaast wensen we Moreno heel veel succes met het behalen van zijn doelen en gaan wij er alles aan doen om dit voor hem te faciliteren.

Voor meer informatie over Moreno verwijs ik u graag door naar zijn spelersprofiel op onze website www.dartyoungstars.nl. Daarnaast kan je ons ook vinden op Facebook en op Instagram @dartyoungstars. Wanneer u Moreno wilt boeken voor een demonstratie of bij interesse in een zakelijke overeenkomst, neem dan gerust contact met ons op.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws