Morgen SuperLeague hoofdklasse, regio- en overgangsklasse Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Morgen SuperLeague hoofdklasse, regio- en overgangsklasse

Morgen SuperLeague hoofdklasse, regio- en overgangsklasse

Morgen wordt de derde officiële speelweek van de SuperLeague gespeeld. De hoofdklasse en regioklassen spelen hun tweede wedstrijd. De overgangsklassen zijn al aan hun derde wedstrijd toe. Er staan een aantal mooie wedstrijden op het programma.

Hoofdklasse
In de hoofdklasse spelen alle winnaars van de eerste speeldag tegen een verliezer van de eerste dag. Koploper Kjelvik gaat op bezoek bij Ambiance in Sint Jansteen. De Belgen van DC Ambiance zullen, onder aanvoering van de in goede vorm verkerende Geert de Vos, proberen hun eerste punten te pakken. Dit zal een lastige opgave worden tegen het sterke team van Kjelvik. Café de Oale Jan met onder andere Jan Dekker, Albertino Essers en Johnny Okken neemt het op tegen L&L Nederhemert (Jelle Klaasen, gebroeders Huybregts, Steve West). Genoeg klasse voor een prachtige wedstrijd dus. Het ervaren Havenzicht speelt in het eigen Ridderkerk tegen Café de Schot dat onder aanvoering van Remco van Eijden met een knappe overwinning debuteerde in de SuperLeague. Tenslotte speelt Dart Team Venlo thuis tegen regerend landskampioen Oranje Bar. Deze twee teams spelen al jaren op het hoogste niveau en weten wat ze van elkaar kunnen verwachten.

Op www.ndbdarts.nl kunt u de voorbeschouwing lezen van alle SuperLeague klassen.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws