Mydartstraining herstart MDT maandag Amsterdam Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Mydartstraining herstart MDT maandag Amsterdam

Mydartstraining herstart MDT maandag Amsterdam

Na een lange stilstand staat Mydartstraining weer op het punt van beginnen. De enige dartsbond die in NL alle wedstrijdstatistieken van de spelers individueel, op toernooibasis bijhoudt zal herstarten in Amsterdam Zuid-Oost. Het betreft de oude brandweer kazerne wat pal naast het politie-bureau, wat een mooie open ruimte heeft waar Mydartstraining aan de slag mag gaan.

Alle voorzieningen zijn aanwezig, inclusief een televisie met FIFA 22 voor de wachtende deelnemers. Wij hopen dat jij ook aanwezig bent om weer kans te maken op alle kleine prijzen, maar vooral gezellige avonden waarin een ieder als deelnemer wordt gewaardeerd.

De kick-off zal gaan middels een Open-501 toernooi. De extra geldprijzen worden gesponsord door Mydartstraining. Zo ontvangt de hoogste finish van de avond €25, en de beste leg van de avond ook €25. Elke 180'er, TON+ finish, 12-/15- leg is een zakje snoep met daaraan een kraslot dicht geniet, en voor elke 18- leg staat een zakje stoep te wachten voor de deelnemer. Het toernooi vangt aan in poules van 3/4 waarbij de nummers laatst van elke poulefase doorgaan naar de verliezers-ronde. Alle overige spelers stromen door naar de winnaars-ronde en van een ieder worden alle persoonlijke resultaten achteraf opgeslagen op de website www.mydartstraining.com

Individuele Competitie
Vervolgens zal de cyclus doorgaan met een individuele competitie. Tijdens deze avonden kan jij je voor de besloten finaledag plaatsen en zal aan de hand van al jou gewonnen wedstrijden tijdens de I.C. worden bepaald in welke pot je wordt geplaatst tijdens de finaledag. Tijdens de individuele competitie kan je meedoen in de "ikbenzogoedklasse" of de "ikbennognietzogoedklasse". Iedereen speelt 4 wedstrijden op een avond. De besloten finaledag wordt uitgespeeld in "leaguevorm" waarbij elke pot zal bestaan uit 5 spelers. De hoogste pot speelt voor het meeste prijzengeld, maar ook voor de laagste pot zal er prijzengeld beschikbaar zijn.

Gratis deelname Individuele Competitie
Voor alle spelers die nog niet in de database staan, zijn de eerste twee avonden gratis! Lees alle informatie over de avonden, en de verdeling van het prijzengeld via onderstaande link:

https://mydartstraining.com/1330-2/

Open-toernooien
Tussentijds zijn er anderen toernooien. Raadpleeg hiervoor de poster en bezoek een van deze activiteiten. (Let op: Individuele Competities zijn gratis voor nieuwe leden, voor de toernooien dient een ieder het inschrijfgeld af te dragen)

Mydartstraining herstart MDT maandag Amsterdam
0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws