Home Nederland Hoofdnieuws MyDartsTraning Individuele Competitie AFGELAST op maandag

MyDartsTraning Individuele Competitie AFGELAST op maandag

De derde individuele competitie (11 april) in Amsterdam is afgelast. Middels een mis communicatie is de ruimte voor het darten niet meer beschikbaar gesteld. Echter heeft dit niets met de darters te maken en zal er snel een vervolg komen van de geslaagde en groeiende Individuele Competitie! 

170-paastoernooi verplaatst naar DenHaag 
Het 170-paastoernooi wat op de agenda stond in de Brandweer Kazerne zal een “kleine” verplaatsing hebben naar DenHaag. De tijd zal hetzelfde blijven en ik hoef jullie niet uit te nodigen voor de GoudenRegenBar!!! Met wellicht wat ruimte (even kijken hoe de drukte zich vormt deze avond) zal Mydartstraining uiteraard weer een televisie met playstation hebben waarop je FIFA kan spelen als je even aan het wachten bent. 

Gaat de Individuele Competitie verder? 
Uiteraard! Na zo een geweldige start zou het zonde zijn om voor niks te moeten stoppen.. Er komt zo snel mogelijk een update omtrent de I.C’s en voor nu is het belangrijkste dat we het 170-toernooi in DenHaag organiseren! De I.C’s zullen daar geen doorgang vinden. Dit zal dichterbij de randstad blijven. 

Meer info is te lezen via deze link.