Home Nederland Hoofdnieuws Na NDB Ranking in Vlaardingen wordt restant NDB-rankings bekend

Na NDB Ranking in Vlaardingen wordt restant NDB-rankings bekend

NDB

Komende zondag is het tijd voor de vijfde NDB ranking van dit seizoen! Na de goed bezochte toernooien in Den Haag, Nijmegen, Almere en Driebergen-Rijsenburg is nu Vlaardingen aan de beurt. De organisatie is in handen van de RDO en de locatie is het bekende en gezellige sportcentrum Vlaardingen aan de Zwanensingel. In 2012 werd hier twee keer een NDB ranking georganiseerd en ook de Open Mariflex vond hier meerdere malen plaats.

De zaal zal zondag om 10.00 uur open zijn en inschrijvingen voor deelname aan het toernooi kan alleen ter plaatse. De aspiranten, meisjes en junioren dienen zich voor 11.00 uur in te schrijven en deelname aan deze categorieën is gratis. Senioren dienen zich voor 12:30 uur in te schrijven en de heren dienen te kiezen tussen de Heren A categorie (€10,00) of de Heren B categorie (€5,00). U hoeft geen lid te zijn om deel te nemen aan het heren B toernooi, maar als u in aanmerking wil komen voor punten voor de heren B ranking, dient u wel een registratienummer aan te vragen aan de inschrijftafel. Als u dat al gedaan heeft, hoeft u niets meer te doen. Voor meer informatie over de NDB rankingtoernooien klikt u hier. Hier vindt u ook de actuele rankingstanden.

Na dit weekend volgt een nieuwsbericht waarin de resterende NDB rankingtoernooien vanaf januari 2014 definitief worden weergegeven. Vanwege verschillende redenen liggen de locaties en data van deze toernooien nog niet definitief vast. Op zondag 15 december zal het seizoen in ieder geval vervolgt worden met de Gesloten Nederlandse Kampioenschappen in sporthal de Corlaer in Nijkerk. Deze vinden dus zoals gebruikelijk gewoon in december plaats en zijn niet meer de afsluiting van het NDB rankingcircuit, waar dit in de voorgaande jaren wel het geval was.

Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar de website van de Nederlandse Darts Bond.