Nabeschouwing speelronde 1.2 van de Summer Stars of Darts Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Nabeschouwing speelronde 1.2 van de Summer Stars of Darts

Nabeschouwing speelronde 1.2 van de Summer Stars of Darts

Tijdens de tweede wedstrijdavond in de eerste speelronde is in alle groepen duidelijkheid gekomen over de sterkte van de betreffende groep.

In groep A zijn Benito van de Pas en Gino Vos beiden nog zonder puntenverlies en is Dennis Gijsberts de schlemiel met nog geen enkele gewonnen wedstrijd. In Groep B ligt alles nog open en zijn er geen echte favorieten aan te merken maar wordt het voor Paul Tesser en Toon van de Pas een moeilijk verhaal daar zij beide al hun partijen verloren hebben. Groep C is de groep met darters die verantwoordelijk zijn voor het hoogste aantal 180ers, liefst 41 stuks, en hoge finishes, 10 stuks, van onder meer 160, 157, 154, 150, 146, 140 en 138. Willy van de Wiel is hier heer en meester want hij heeft reeds al zijn wedstrijden gespeeld en ook alles gewonnen in tegenstelling tot Sjef Weber en Patrick Morelissen die nog steeds wachten op hun eerste winst. Hetzelfde geldt voor Gerard de Jong en Peter van den Broek in groep D, ook zij zijn nog zonder winst. Ron Meulenkamp daarentegen is nog steeds ongeslagen in deze groep.

Na 4 speelavonden staat de teller van 180ers in totaal op 111. Groep A 20 / Groep B 17 / Groep C 41 / Groep D 33 Het aantal hoge finishes bedraagt 22 en de 160 van Nico Thissen is nog steeds de hoogste.

Voor een compleet overzicht van de uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

De volgende speelavond van Summer Stars of Darts wordt gespeeld op donderdag 04 juli 2013 in de Oranjebar te Mariahout. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws