NDB onderzoekt om SuperLeague play-offs later in of na de zomer te spelen Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

NDB onderzoekt om SuperLeague play-offs later in of na de zomer te spelen

NDB onderzoekt om SuperLeague play-offs later in of na de zomer te spelen

De Nederlandse Darts Bond heeft in alle informatie verzameld omtrent de huidige status van toernooien en competities. Veel toernooien zijn noodgedwongen geannuleerd en de samenstelling van de nieuwe Nederlandse selectie is uitgesteld.

Aangezien de SuperLeague de enige gesloten competitie is in Nederland, onderzoekt de NDB nog de mogelijkheid om de SuperLeague play-offs later in of na de zomer te spelen, voor aanvang van het nieuwe seizoen. Omdat de SuperLeague een gesloten competitie is zou het cancellen van de play-offs betekenen dat ook in het nieuwe volledige seizoen 2020-2021 er geen nieuwe teams zullen instromen.

Indien de play-offs op een later moment in de zomer alsnog (in aangepaste vorm) kunnen plaatsvinden, zullen ze deze teams, bij hoge uitzondering, toevoegen aan de competitie zoals die dit jaar stond. Blijkt dit, om welke reden dan ook, onhaalbaar dan komen de play-offs definitief te vervallen.

Voor alle informatie verwijzen we je graag door naar dit artikel op de website van de Nederlandse Darts Bond.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws