Home Nederland Hoofdnieuws NDB Ranking “Wesley Harms nadert Remco van Eijden in stand”

NDB Ranking “Wesley Harms nadert Remco van Eijden in stand”

De derde NDB ranking is gisteren in ‘s-Hertogenbosch gespeeld en inmiddels is de rankingstand weer bijgewerkt. Bij de heren heeft Wesley Harms goede zaken gedaan door de titel op te eisen in Den Bosch. Hiermee nadert hij Remco van Eijden in de rankingstand die op zijn beurt slechts 4 punten wist te pakken afgelopen weekend. Met 30 punten blijft Van Eijden aan kop gevolgd door Harms met 28 punten en Benito van de Pas met 21 punten.
Bekijk volledige rankingstand heren

Bij de dames ging de winst gisteren naar Sharon Prins die daarmee nu individueel aan kop gaat. Voor aanvang van het toernooi stond ze op een gedeelde eerste plaats met Tamara Schuur. Die verslikte zich echter in Petra Marcus die een sterke dag kende en zich voor de finale wist te plaatsen. Met 19 punten is Sharon Prins koploper, gevolgd door Tamara Schuur met 15 punten en Rilana Erades en Aileen de Graaf met 12 punten.
Bekijk volledige rankingstand dames

Bij de junioren heeft Jeffrey de Zwaan een hattrick gemaakt door na de eerste twee titels ook de derde NDB ranking op zijn naam te schrijven. Met 18 punten heeft hij een riante voorsprong op Kevin Voornhout die 11 punten heeft. Quin Wester volgt op de derde positie met 10 punten.
Bekijk volledige rankingstand junioren

Nadat de eerste twee NDB rankings bij de meisjes werden gewonnen door Sharon Jansen was het dit keer Louise Bunk die de hoogste trede mocht beklimmen. In de finale versloeg ze Marilou Daamen. In de rankingstand blijft Jansen de lijst aanvoeren met 13 punten gevolgd door Louise Bunk met 8 punten en Kaylee van der Steen en Joyce Schuurman met 6 punten.
Bekijk volledige rankingstand meisjes

Bij de aspiranten had ook Justin van Tergouw de mogelijkheid om een hattrick te bewerkstelligen maar hij slaagde hier niet in. Kenzo Fernandes-Pereira pakte de winst maar desondanks gaat Van Tergouw nog aan de leiding met 13 punten. Op een gedeelde tweede plaats volgen Maarten-Dirk Woord en Kenzo Fernandes-Pereira met ieder 10 punten.
Bekijk volledige rankingstand aspiranten

De eerstvolgende NDB Ranking wordt op 15 april gespeeld in Nijkerk.
.