Nederland heeft meeste vertrouwen in Van der Voort tijdens CLD Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Nederland heeft meeste vertrouwen in Van der Voort tijdens CLD

Nederland heeft meeste vertrouwen in Van der Voort tijdens CLD

Afgelopen week werden de eerste speeldagen gespeeld van de Champions League Darts bij de PDC waarbij Gary anderson, Phil Taylor en Paul Nicholson zich hebben weten te plaatsen voor de finaledag. Volgende week dinsdag 11 oktober gaat het toernooiweer verder waarbij Vincent van der Voort zijn opwachting maakt. Een week later voegt Co Stompe zich toe aan de deelnemerslijst om een gooi te doen naar een plaats op de finaledag.

Uit de poll van de afgelopen dagen blijkt dat 37 procent verwacht dat Van der Voort een speelronde winnend afsluit en daarmee de finaledag bereikt. Dat Co Stompe zich voegt bij de beste 8 gelooft 20 procent van de bezoekers wat te verklaren is vanwege zijn kleinere kans door een latere instroom in het toernooi.

Vanaf vandaag gaat de World Grand Prix van start waarbij het welbekende dubbel-in en dubbel-uit systeem wordt toegepast. Namens Nederland komen Raymond van Barneveld en Vincent van der Voort hierbij in actie en uiteraard is de poll hierop afgestemd.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws