Home Nederland Hoofdnieuws Nederlandse Darts Bond last al haar evenementen en competities af

Nederlandse Darts Bond last al haar evenementen en competities af

De Nederlandse Darts Bond last alle evenementen en competities die door de NDB georganiseerd worden, o.a. SuperLeague en Laco, definitief af tot en met 31 maart en verzoekt dringend alle lidorganisaties en andere organisatoren van (darts)competities en toernooien dit besluit over te nemen.

Eerder deze week gaf de NDB al aan dat de ontwikkelingen elkaar in hoog tempo op volgen en gaven ze het advies om in Noord-Brabant alle evenementen – waaronder sportwedstrijden – tot en met komend weekend af te gelasten. Het was goed om te zien dat er in grote mate gevolg werd gegeven aan dit advies.

Vanmiddag heeft de Nederlandse regering nieuwe maatregelen genomen. In het kort komen die er op neer dat wat begin van de week het advies was voor Noord-Brabant, nu voor heel Nederland geldt tot het einde van de maand.

Vandaar dat ze opnieuw, en nu voor heel Nederland, met klem adviseren alle sportevenementen waaronder bijvoorbeeld de competitie-, oefen en trainingswedstrijden af te gelasten tot en met 31 maart.

Alle evenementen en competities die door de NDB georganiseerd worden, o.a. SuperLeague en LaCo, zijn bij deze dus definitief tot en met 31 maart afgelast. Eerder is ook al bekend gemaakt dat het 4 Nations Tournament geannuleerd is.

Het kabinet heeft ook voor heel Nederland opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Deze oproep wil de NDB graag ondersteunen en jullie ook oproepen om alle andere clubbijeenkomsten zoals trainingen, overleggen, vergaderingen, vieringen en werkgroep bijeenkomsten ook af te gelasten.

Voor meer informatie klik hier.