De Nederlandse Darts Bond maakt de indeling van de LaCo bekend Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

De Nederlandse Darts Bond maakt de indeling van de LaCo bekend

De Nederlandse Darts Bond maakt de indeling van de LaCo bekend

De indeling van de LaCo is bekend. Dit jaar zal er worden gestart met 37 teams. Dit is een mooi aantal, aangezien de LaCo vorig jaar uit 32 teams bestond. Bij de heren maakt de DSWN (Dartsport West Nederland) zijn rentree en ook de DVS (Dart Vereniging Stedendriehoek) is van de partij. Het Damesteam van de DVS zal dit jaar helaas niet meer meedoen. Daarentegen zien we het damesteam van de DBBR (Darts Bond Bollenstreek Rijnland) wel weer terug.

De Nederlandse Darts Bond is erg blij met een verdubbeling van het aantal teams bij de jeugd. Naast de DVS, RDO (Rotterdamse Darts Organisatie) en de RDB (Rivierenland Darts Bond) nemen dit jaar ook de FDB (Friese Darts Bond), de DBA (Darts Bond Almere) en de DBMN (Darts Bond Midden Nederland) deel.

De indeling en het programma zijn hier te vinden. De NDB wenst alle teams een sportief en succesvol seizoen toe. De eerste wedstrijden worden op 29 september gespeeld.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws