Nederlandse Darts Bond maakt indeling voor SuperLeague bekend Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Nederlandse Darts Bond maakt indeling voor SuperLeague bekend

Nederlandse Darts Bond maakt indeling voor SuperLeague bekend

Op 15 september aanstaande zal het nieuwe SuperLeague seizoen van start gaan. Gaat het Oranjebar 1 lukken om de zesde titel op rij te winnen? Of is het eindelijk de beurt aan L&L of Kjelvik Darts die de laatste jaren steeds tweede en derde werden. Ook wordt er met grote nieuwsgierigheid gekeken naar de nieuwkomers in de hoofdklasse. The Switch uit Den Haag, met van Raymond van Barneveld weer van de partij, is een gevaarlijke outsider, maar ook Vrijbuiter Cashino 1 zal aantreden met een sterk team. Tenslotte is het uiteraard spannend om te zien wie er in de overgangsklassen gaan strijden om promotie naar de hoofdklasse.

In totaal 38 teams zullen deelnemen en zijn onderverdeeld in één hoofdklasse van 8 teams en drie overgangsklassen van 10 teams. De indeling is inmiddels bekend gemaakt door de Nederlandse Darts Bond en deze is via onderstaande links te bekijken:

Speelschema Hoofdklasse

Speelschema Overgangsklasse A

Speelschema Overgangsklasse B

Speelschema Overgangsklasse C
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws