Home Nederland Hoofdnieuws Neem deel aan Darts4KWF in Utrecht, Mariahout of Beuningen

Neem deel aan Darts4KWF in Utrecht, Mariahout of Beuningen

Darts4KWF

Win een Winmau wildcard beschikbaar gesteld door de NDB. Darts4KWF en d’art9 organiseren het KWF Kankerbestrijding dartstoernooi 2012. Tot 11 augustus worden door heel Nederland in de d’art9 centers van d’art9, 48 toernooien gehouden. Iedereen maakt kans op een van de vele prijzen, ook voor teams, verloting van de prijzen na 11 augustus.

Doe mee en steun Darts4KWF met jouw deelname, of schrijf in met je dartteam.
De d’art9 centers zijn dart café’s, waar iedereen welkom is en waar darten voorop staat. Hieronder de centers waar deze week gespeeld wordt. Zorg dat je minimaal een half uur voor aanvang aanwezig bent.

De Korenbeurs Utrecht, vrijdag 8 juni 2012, 20.00 uur Croeselaan 91, 3521 BL Utrecht
Een sfeervolle dartgelegenheid met ruime parkeermogelijkheden, met maar liefst 13 gecertificeerde dartbanen. Kortom hier kan iedere darter zich vermaken. Op 25 mei opende Christian Kist hier het Darts4KWF toernooi. Wil je ook een geslaagde en gezellige avond darten voor het goede doel, kom dan naar de Korenbeurs.

Oranjebar, Mariahout, vrijdag 8 juni 2012, 20.00 uur Oranjeplein 7 , 5738 AP  Mariahout 
Een d’art9 center dat met goede naam en faam bekend staat. Daarnaast ook nog “het gezelligste dartcafe van Brabant”. Een unieke manier om via het Darts4KWF toernooi kennis te maken met de Oranjebar, waar altijd gedart kan worden en gezelligheid troef is.

Cafe de Vrijboom, Beuningen, maandag 11 juni 2012, 20.00 uur Van Heemstraweg 66, 6641 AG  Beuningen 
Dit cafe is een van de grootste dart locaties rond Nijmegen met 15 vaste dartbanen en een gezellig bruin cafe.  De enthousiaste medewerkers zorgen voor een gezellig sfeer. Alle dartsliefhebbers worden van harte welkom geheten. De Vrijboom staat voor een geslaagd Dart4KWF dart toernooi.
.