Niels de Ruiter wordt directeur NDB Bondskantoor Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Niels de Ruiter wordt directeur NDB Bondskantoor

Niels de Ruiter wordt directeur NDB Bondskantoor

Per 1 juni 2011 wordt Niels de Ruiter directeur van de Nederlandse Darts Bond. Niels wordt hiermee eindverantwoordelijk voor het bondskantoor in Rijswijk. Dit betekent dat de huidige directeur, Jolanda Willemars, de NDB begin juni zal verlaten. Jolanda Willemars heeft ruim een jaar het bondskantoor geleid en is onder meer verantwoordelijk geweest voor het opnieuw opzetten en inrichten van de financiële administratie van de NDB en verdere professionalisering van het bondskantoor.

Niels de Ruiter is vanaf 1 januari 2010 werkzaam voor de NDB als coördinator Technische Zaken. In deze periode heeft hij zich voornamelijk gericht op verbetering van interne procedures rondom top- en breedtesport activiteiten alsmede het (door) ontwikkelingen van sporttechnisch beleid. Samen met Jolanda Willemars zijn diverse verbeterslagen gerealiseerd waardoor duidelijke en zichtbare kaders zijn gelegd voorde komende jaren.

Vanwege deze personele verandering dient het bondskantoor binnen deze nieuwe kaders vanzelfsprekend versterkt te worden. De NDB heeft eind april de vacature uitgezet voor (senior)medewerker Technische Zaken. Deze functie is onder andere gericht op beleidsuitvoerende, organisatorische en inhoudelijk ondersteunende werkzaamheden gericht op topsport- en breedtesport. Het volledige functieprofiel is te vinden op www.ndbdarts.nl en de vacature staat open tot 20 mei 2011.

De NDB zet hiermee opnieuw een belangrijke stap voorwaarts naar verbetering van de interne organisatie. Het bestuur van de Nederlandse Darts Bond bedankt Jolanda voor haar inzet de afgelopen periode en wenst Niels ontzettend veel succes in zijn nieuwe functie.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws