Nieuwe dartbond waarschijnlijkheid actief vanaf het jaar 2016 Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Nieuwe dartbond waarschijnlijkheid actief vanaf het jaar 2016

Nieuwe dartbond waarschijnlijkheid actief vanaf het jaar 2016

Eerder wisten we al te dat er plannen zijn voor een nieuwe dartsbond die mogelijk de concurrentie zal aangaan met de huidige PDC en BDO. De oorsprong, organisatie en financiële ondersteuning hiervan ligt in het Midden Oosten en zoals te lezen is in lijkt het erop dat er ook rankings en televisietoernooien in Europa georganiseerd zullen worden. Veel meer concrete informatie laat de organisatie er op dit moment nog niet over los. Wel hebben we vernomen dat de voorbereidingen nog ongeveer 3 jaar in beslag zullen nemen.

De verwachting is dan ook dat deze nieuwe dartsbond, waarvan de naam nog niet bekend is, vanaf 2016 actief zal zijn. In ditzelfde jaar zullen in Rio de Olympische Spelen worden georganiseerd. Er wordt al tijden over gesproken en actie gevoerd om darts te erkennen als een Olympische Sport. Hierbij zijn de Olympische Spelen in Rio ook meerdere malen aangehaald.

Of er een verband bestaat tussen de initatieven die op dit moment in het Midden Oosten worden ondernomen en de Olympische Spelen van 2016 in Rio is niet bekend.

We blijven deze ontwikkelingen op de voet volgen. Zodra er meer nieuws is lees je dit op Dartfreakz.nl.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws