Nieuwe site voor de Nederlandse Lakeside "De Saen Trophy 2014" Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Nieuwe site voor de Nederlandse Lakeside "De Saen Trophy 2014"

Nieuwe site voor de Nederlandse Lakeside "De Saen Trophy 2014"

Zaterdag 4 januari 2014 gaat inmiddels al weer de 12e editie van de van start. De is een kopie van de Lakeside World Professional Darts Championship in Engeland, dat gelijktijdig wordt gehouden. Het toernooi vindt dit jaar plaats van zaterdag 4 januari 2014 tot en met zaterdag 11 januari 2014. Er wordt met uitzondering van vrijdag 10 januari 2014 iedere avond gegooid. De heeft een vaste groep schrijvers, die bij alle partijen de scores en standen bijhouden. Tevens worden alle scores bijgehouden in de computers zodat de gemiddeldes, aantal finishes boven de 100 en aantal 180 ers terug te zien zijn.

De loting van de Saen Trophy zal, traditiegetrouw plaats vinden op nieuwjaarsdag, 1 januari 2014 om 15.00 uur.

Graag verwelkomen Dave en Tanja Schot u om een avond van dit spektakel te komen genieten. Wij hopen in ieder geval weer op veel supporters voor de deelnemers.

De Taylor van de Zaanstreek en zevenvoudig Saen Trophy kampioen Remco van Eijden is met RvE online promoties sponsor van dit mooie initiatief. Andere winnaars van de trophy waren Bas van Elk, Patrick Loos en Arjan de Boer. Het dames toernooi ging vier keer naar Yvanca van Welt. Marjolijn Eijben won drie titels en Nadia Sebaa twee. Bianca Onclin en Tatiana van Gaasbeek wonnen de eerste edities.

Neem een kijkje op de website van de Saen Trophy voor meer info.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws