Nog drie kansen op gratis deelname aan de PDC Q School 2022 Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Nog drie kansen op gratis deelname aan de PDC Q School 2022

Nog drie kansen op gratis deelname aan de PDC Q School 2022

Aanstaande zaterdag, zal de vijfde kwalificatiedag worden gespeeld van de Road to PDC Q-School 2022 waar de twee finalisten zich kunnen plaatsen voor de finaledag op 18 december 2021 waarin ze de finalisten van de in totaal zeven kwalificatiedagen zullen treffen.

De klok richting de finaledag van de Road to PDC Q-School 2022 tikt inmiddels flink door met als gevolg dat de kans op plaatsing voor de finaledag, waarop de prijzen zullen worden verdeeld door de organisatoren van dit evenement, H&S Betonwaren en de Oranjebar, afneemt. Op dit moment zijn in Wouter Vaes, Dennis Klamer, Joey Greijn, Stijn Donkers, Oswin Streden en Barry Zander al gekwalificeerd voor deelname aan de finaledag en gaat Wouter Vaes aan de leiding in de tussenstand.

Reeds gekwalificeerde spelers mogen wederom deelnemen, niet voor kwalificatie maar wel om extra ranking punten te verdienen; de speler die na zeven dagen bovenaan eindigt zal immers de eerste winnaar zijn een deelnamebewijs aan de PDC Q-School 2022 waarbij ook zijn/haar verblijfkosten deel uitmaken van het prijzenpakket.

Via in totaal zeven ranking toernooien zal er een plaatsingslijst voor een finaledag worden samengesteld. Vervolgens zal er op de finaledag door de hiervoor geplaatste spelers nogmaals gestreden worden voor opnieuw een deelnamebewijs aan de PDC Q-School 2022 inclusief de verblijfkosten. Voor meer informatie verwijzen wij naar de website www.oranjebar.nl.

De vijfde kwalificatiedag wordt gespeeld op zaterdag 23oktober 2021 aanstaande en start om 13:00 uur. De deuren van de Oranjebar zullen op tijd worden geopend om deelnemers die zich tot 12:45 uur nog mogen inschrijven te kunnen verwerken. Het maximaal aantal deelnemers is 48 en de inschrijfkosten bedragen €10,=. Voorinschrijven kan bij de bar, via [email protected] en via +31 61 255 40 42. De aanvang van het toernooi is 13:00 uur en de wedstrijdleiding zal in handen zijn van SteenDARTS.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws