Home Nederland Hoofdnieuws Nog twee weken voor het Noabers Open 2012 van start gaat

Nog twee weken voor het Noabers Open 2012 van start gaat

WinnaarNoabersOpen2011

??Over een kleine twee weken, op zaterdag 22 september om precies te zijn, zal de 6e editie van het Noabers Open gehouden worden bij café Het Zuiden te Almelo. De eerste drie edities betrof het een koppeltoernooi, twee jaar geleden is overgestapt naar een singeltoernooi. De winnaars van het singeltoernooi waren Tony West in 2010 en Jeffrey de Graaf in 2011.

De laatste weken is de organisatie druk bezig geweest om het prijzengeld te verhogen. En dat is toch goed gelukt. De hoofdprijs stond begin augustus op 400 euro, nu kan de organisatie een hoofdprijs garanderen van 600 euro. Het volledige prijzenpakket is terug te vinden op de site welke onder aan dit artikel staat vermeld.

De organisatie doet er elk jaar weer alles aan om het toernooi zo soepel mogelijk te laten verlopen. Een goed tempo is daarbij één van de speerpunten. Darters hebben doorgaans een hekel aan lange wachttijden tussen de partijen door. Daarom doet de organisatie er zeker in het begin van het toernooi altijd alles aan om vrijgekomen borden zo snel als mogelijk weer te voorzien van een nieuwe partij.

Dames
Dit jaar zal er ook voor het eerst een apart damestoernooi zijn waarbij het inschrijfgeld het prijzengeld zal zijn. Echter vanaf 8 dames of meer zal het prijzengeld door de organisatie verhoogd worden met 100 euro extra.

De eerste aanmeldingen zijn inmiddels binnen. Onder hen o.a. Fabian Roosenbrand en Jeroen Geerdink. Deze heren werden onlangs nog samen tweede tijdens het koppeltoernooi van het Hemeco Open 2012. Verder vinden  we ook Raymond Hoevenberg (kwartfinalist Darts4KWF) en vaste gast van het Noabers Open Berry Ortse terug op de deelnemerslijst.
Daarnaast hebben zich inmiddels ook de eerste drie dames ingeschreven, te weten Danielle Talen, Manon Meijer en Tamara Schutte.

Voor alle info, zoals hoe je je in kan schrijven, het volledige prijzenpakket, een voorlopige deelnemerslijst enz. kijk je op www.noabersdarts.nl.
.