Noppert schrijft geschiedenis met perfecte leg tijdens FDB competitie Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Noppert schrijft geschiedenis met perfecte leg tijdens FDB competitie

Noppert schrijft geschiedenis met perfecte leg tijdens FDB competitie

Dinsdagavond werd de wekelijkse competitie gespeeld van de Friese Darts Bond. Tijdens deze competitie heeft deelnemer Danny Noppert een perfecte leg gegooid (zie foto). Noppert gooide zijn 9-darter via 180,180, t20, t19, d12.

Noppert schreef ook nog geschiedenis aangezien er voor de eerste keer in het 30-jarig bestaan van de Friese Darts Bond een perfecte leg werd geproduceerd. Noppert speelt voor het team Oranjerie Turbo en kwam dinsdagavond in de eredivisie uit tegen het team Dokkumer Bulls. Zijn 9-darter werd gegooid in de wedstrijd tegen opponent Gert-Jan van der Veen.

Deze 9-darter is niet de eerste in de carrière van de Lakeside 2017 runner-up. In april 2016 wist Noppert een zeldzame perfecte leg te gooien tijdens de eerste editie van het vier landen toernooi in het Duitse Kirchheim. In april 2012 noteerde Noppie ook al een perfecte leg tijdens een NDB ranking in Den Bosch.

Noppert schrijft geschiedenis met perfecte leg tijdens FDB competitie

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws