Ook in week 7 Oranjebar Super Ranking gaat dagzege naar Joey Greijn Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Ook in week 7 Oranjebar Super Ranking gaat dagzege naar Joey Greijn

Ook in week 7 Oranjebar Super Ranking gaat dagzege naar Joey Greijn

Deze week werd alweer de zevende kwalificatiedag van de 35e Oranjebar Super Ranking gespeeld waarmee we over de helft van de twaalf kwalificatiedagen heen zijn en de eindstand langzamerhand duidelijk wordt. Met zeventien deelnemers waaronder de drie dames Pernilla Stokmans, Danique Stroek en Annemarie van Kaathoven-Linders werd een avond vol darts ingezet.

Na de groepsfase mochten dit keer de volgende spelers naar de kwartfinales doorstromen; Barry Zander, Roel Geelen, Davy van der Zande, Theo Bekkers, Joey Greijn, Tarik, Danny Schellekens en Dennis van Steen. Daarna stonden de halve finales Joey tegen Davy en Joey tegen Theo op het programma waarbij beide wedstrijden eindigde in een 4-0 overwinning voor de uiteindelijke finalisten van deze avond; Joey Greijn en Danny Schellekens.

De overige deelnemers vervolgden hun dartavond met de strijd om de troostprijs. In de halve finale zagen we deze keer Oswin Streden en Youri Dirks tegenover elkaar staan (2-3) evenals Ahmet Tümer en Patrick van Osch (3-2). In de finale bleek Ahmet de beste en boekte een duidelijke 1-4 zege op Youri die voor de tweede week op rij met lege handen bleef staan.

In de finale om de dagzege stond Joey Greijn voor de tweede week op rij aan de ene kanttegenover meervoudig finalist Danny Schellekens aan de andere kant want dus een serieus potje darts beloofde. Dat werd het ook ondanks dat de uitslag anders doet vermoeden. Joey wist met 5-2 de overwinning te pakken met 15-15-19-12 en 16 darts waar Danny slechts een 16 en 18 darts legs tegenover kon zetten.

Uitslag OSR#35 kwalificatie dag 7; 1. Joey Greijn 2. Danny Schellekens 3. Davy van der Zande en Theo Bekkers.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

Kwalificatiedag 08 van de Oranjebar Super Ranking 35 wordt gespeeld op aanstaande dinsdag 16 november 2021. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws