Ook na speelweek 9 blijft Jasper koploper in Dartfreakz-dartpoule Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Ook na speelweek 9 blijft Jasper koploper in Dartfreakz-dartpoule

Ook na speelweek 9 blijft Jasper koploper in Dartfreakz-dartpoule

De negende speelweek van de Premier League of Darts is gisterenavond weer gespeeld en Raymond van Barneveld liet zich van spreken door met een persoonlijk recordgemiddelde van maar liefst 112.28 een 8-6 overwinning te boeken op Kevin Painter. heeft middels een 8-6 winst op Andy Hamilton zo'n grote voorsprong opgebouwd dat hij al vroegtijdig verzekerd is van deelname aan de play-offs. Maar niet alleen in de stand van de Premier League is het spannend, ook in de Premier League Dartpoule is dit het geval.

Alhoewel de huidige koploper al enkele weken stand blijkt te houden geeft dit nog geen garantie op de eindoverwinning. Gedurende enkele weken staat de bezoeker met gebruikersnaam 'Jasper' aan kop van de dartpoule waaraan in totaal 313 bezoekers deelnemen. Met inmiddels 530 punten kent hij een voorsprong van 80 punten op 'Willem180' die de tweede plaats bezet. De derde positie wordt ingenomen door 'Nico Assmann' en 'Dennis' met ieder 440 punten.

Uiteraard zijn er de komende weken nog de nodige punten te winnen en dus is het verstandig om wekelijks jouw voorspellingen te blijven invullen. Om de volledige rankingstand te bekijken of om jouw lijst met voorspellingen voor de aankomende weken te bekijken verwijzen we je graag door naar de Dartpoule-pagina.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws