Seeding van eerste editie Open De Broertjes Waalwijk is bekend Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Seeding van eerste editie Open De Broertjes Waalwijk is bekend

Seeding van eerste editie Open De Broertjes Waalwijk is bekend

In het weekend van 10 en 11 november zal in Waalwijk het allereerst Open De Broertjes gaan plaatsvinden. In de gelijknamige kroeg zal het weekend bestaan uit een Dames singeltoernooi en een koppeltoernooi op de Zaterdag. Op de zondag zal het hoofdtoernooi plaatsvinden waar plaats is voor 100 darters.

Open De Broertjes 2012 – Koppels
Zaterdag 10 november 2012
Op de zaterdagavond zal het Open De Broertjes 2012 geopend worden met een koppeltoernooi. Inschrijven kost € 10,- per koppel vooraf of op de avond zelf voor € 15,-. Bij 30 koppels of minder wordt er in poules gestart, zijn er meer koppels aanwezig dan wordt er in een knock-out systeem gespeeld. Aanmelden tot 19:30.

Open De Broertjes 2012 – Dames Singels
Zaterdag 10 november 2012
Naast het koppeltoernooi zal er op de zaterdagavond ook een dames-toernooi plaatsvinden. Het damestoernooi telt mee voor de SterkDarts Ladies Tour. Dames kunnen niet in het koppeltoernooi én het damestoernooi meespelen. Inschrijven is € 7,50 vooraf of € 10,- op de dag zelf. Aanmelden tot 19:30.

Open De Broertjes 2012 – Hoofdtoernooi
Zondag 11 november 2012
Op zondag vindt het hoofdtoernooi van het Open De Broertjes plaats. In Waalwijk is er plaats voor 100 deelnemers welke zullen spelen om een totale prijzenpot van € 1.000,- , waarvan de winnaar € 400,- in ontvangst neemt. Inschrijven is € 7,50 vooraf of € 10,- op de dag zelf. Aanmelden tot 12:30.

Inschrijven
Voorinschrijving voor het Open De Broertjes 2012 is mogelijk tot en met 7 november 2012 via www.sterkdarts.nl en of op de speeldagen zelf.

Live updates
Tijdens het toernooi kunt u op de site van SterkDarts live updates vinden.

Seeding
Het Open De Broertjes 2012 is onderdeel van de SterkDarts Tour. Het singeltoernooi is een categorie C evenement en kent dus 8 geseedde spelers. Het koppeltoernooi is een categorie E evenement en kent dus 4 geseedde koppels. Het Dames toernooi is onderdeel van de SterkDarts Ladies Tour en is categorie C, wat betekend dat het 4 geseedde dames heeft.

De seeding heeft inmiddels plaatsgevonden uit de tot nu aangemelde spelers.

Hoofdtoernooi  

1

. Leon de Geus

2

. Andries Sterk

3

. Tony West (Uk)

4

. Toon Greebe

5

. Dick van Dijk

6

. Marcel Blik

7

. Benito van de Pas

8

. Wilco Vermeulen

Damestoernooi

1

. Charona de Laat

2

. Sharon Roosen

3

. Anneke Kuijten

Koppeltoernooi

1

. Gino Vos / Tony West

2

. Marcel Blik / Wilco Vermeulen

3

. Angelo van der Ley / Mark van Haaren

.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws