Home Nederland Hoofdnieuws Op 25 augustus 2013 is het derde Co Stompé Jeugdtoernooi weer

Op 25 augustus 2013 is het derde Co Stompé Jeugdtoernooi weer

c565e Co Stompe Jeugd

Op 25 augustus zal al weer voor de derde keer het populaire “Co Stompé Jeugd Toernooi” georganiseerd worden. De jeugd heeft de toekomst en het is fantastisch dat dartsgrootheid Co Stompé zich inzet voor de dartende jeugd. Natuurlijk is Co zelf ook aanwezig tijdens het toernooi en kunnen aanwezigen een pijltje tegen hem gooien, met hem op de foto of hem om een handtekening vragen.

Het toernooi zal gespeeld worden in Café Restaurant de Cantine in Lelystad. De inschrijving is inmiddels geopend. Maximaal aantal deelnemers voor deze dag is 128. Dus wees er snel bij, dat voorkomt teleurstelling. Voorinschrijving kost €3,- en inschrijving op de dag zelf kost €5,- (indien nog mogelijk). Inschrijven kan t/m 10 augustus via de volgende website: www.dartspromotieflevoland.nl. Er zijn drie verschillende categorieën, namelijk Aspiranten (8-13 jaar), Junioren (14-17 jaar) en Meisjes (8-17 jaar).

Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar dit artikel op de website van de Nederlandse Darts Bond en naar www.dartspromotieflevoland.nl.