Home Nederland Hoofdnieuws Joppe Bakens wint Open Herfst Vastenavondkamp, Hendriks runner-up

Joppe Bakens wint Open Herfst Vastenavondkamp, Hendriks runner-up

Joppe_Bakens_Antwerpen

Op dit eerste Herfsttoernooi verschenen 13 dames die verdeeld werden over vier poules. In poule A werden Silke Halferkamps en Patricia Valentijn 1 en 2 voor Christina Achten en Bianca Burhenne. In poule B werd Marjolijn Noyens 1e voor Kerstien de Vries (2e) en Anneke Houben. Poule C werd gewonnen door Carla Molema na winst op Ilona Eykenboom (2e) en Richelle Valentijn. Poele D werd gedomineerd door Daniëlle Ypelaar, 2e werd Ivana van Gulik en Gerdina Heijnen 3e.

¼ Finales;
Silke Halferkamps won eenvoudig met 3-0 van Ivana van Gulik. arjolijn Noyens won met dezelfde cijfers van Ilona Eykenboom. Kerstien de Vries verloor met 1-3 van Carla Molema. Won met 3-0 van Patricia Valentijn.

½ Finales;
Silke Halferkamps verloor bijna kansloos met 0-3 van Marjolijn Noyens. Carla Molema raakte de dubbels makkelijker dan Daniëlle Ypelaar, 3-0.

De finale ging over beste van 7 en werd met 4-2 gewonnen door Carla Molema op Marjolijn Noyens.

Bij de heren verschenen 60 van de 68 opgegeven personen en voelden 4 dames zich geroepen om een partijtje te wagen tegen een van de heren, zodat er 64 deelnemers waren. Verliezers van de 1e ronde vervolgden hun weg middels de verliezersronde.

Er werd deze dag 64 keer de maximum van 180 gegooid en er waren 9 finishes van boven de 100, Joppe Bakens wist met een 167 finish de hoogste van de dag te gooien.

Stefaan Deprez gooide zich naar de laatste 16 middels overwinningen op John Geenen en Mike de Decker. Ron Meulenkamp schaarde zich bij de laatste 16 door in de 1e te winnen Dirk van Duyvebode en vervolgens van Dennis Claassen. Een 1/8 finaleplaats was er ook voor Mitch Nellen die zich wist te ontdoen van Guido van Cauweberghe en Murray Franks. Sven van Dun bereikte de laatste 16 door te winnen van Dennis Niens en Udo Meyer.

Marco Flach gooide zich naar een 1/8 finaleplaats door zich te ontdoen van Ahmad Ahmaddy en Guido den Hartog. Roy Dreuning en Marcel Smetsers waren niet opgewassen tegen Pedro Heijnen. Matheus Ziolkowski ontdeed zich van Ricardo Schaefer en Kay Smeets. Jimmy Hendriks versloeg Ricardo Valentijn en Remi Nijholt. Roy Goekoel stond geen enkel leg af tegen Carlos Peeters en Daniël Verdonschot.

Benito van de Pas melde zich ook bij de laatste 16 door overwinningen op Roy Leenders en Ramon van Heel. Davyd Vencken wist middels 3-2 overwinningen op Martin Kersbeeck en Ricardo Linsen zich te scharen bij de laatste 16. Patrick Geeraets verworf ook een plek bij de beste 16 door te winnen van John Sterk en Gert Basten. Danny van Klompenburg verzekerde zich ook van een 1/8 finale plaats door te winnen van Dio Weijnen en Marcel Höpfner.

Kenny Neyens klopte ook aan de deur van de beste 16 middels overwinningen op Fred Burger en Jerry Hendriks. Joppe Bakens voegde zich ook bij de laatste 16 door te winnen van Patrick van de Broek en Gino Vos. En de laatste werd John Desreumaus die zich in dit rijtje mocht bij laten schrijven na winst op Ton Houben en Jeffrey Vermeer.

In de eerste wedstrijd voor een plaats bij de beste 8 won Ron Meulenkamp met 4-2 van Stefaan Deprez. Mitch Nellen verloor met 1-4 van Sven van Dun. Marco Flach verloor net met 3-4 van Pedro Heijnen. Jimmy Hendriks wist met 4-2 te winnen van Matheus Ziolkowski. Roy Goekoel Rekende met 4-1 af met Benito van de Pas. Davyd Vencken won met 4-2 van Patrick Geeraets. Danny van Klompenburg verloor nipt met 3-4 van Kenny Neyens. En Joppe Bakens overrompelde John Desreumaus met 4-1.

Om in de halve finale te komen wist Ron Meulenkamp met 4-1 te winnen van Sven van Dun. Jimmy Hendriks wist zich met 4-1 te ontdoen van Pedro Heijnen. Roy Goekoel won met een miniem verschil (4-3) van Davyd Vencken. Joppe Bakens won met 4-1 van Kenny Neyens.

De eerste ½ finale finale werd nipt met 5-4 gewonnen door Jimmy Hendriks op Ron Meulenkamp. De andere ½ finale werd na 0-3 gewonnen door Joppe Bakens op Roy Goekoel met 5-4. De finale werd gespeeld volgens 501/5/5 en gewonnen door Joppe Bakens met 3-1 in sets van Jimmy Hendriks.

De verliezersronde werd met 4-2 gewonnen door Dirk van Duijvebode op Roy Leenders.