Open Lunteren 2011, 'The Power' is op jacht naar revanche Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Open Lunteren 2011, 'The Power' is op jacht naar revanche

Open Lunteren 2011, 'The Power' is op jacht naar revanche

Morgenavond staat voor de 12e keer in de geschiedenis Lunteren in het teken van het Open Lunteren. De organisatie is in handen van Darts Club Prinsenhof '89 welke een onderkomen heeft in zalencentrum De prinsenhof te Lunteren. De organisatie is verheugd te kunnen melden dat de inschrijving vol is. Een reservelijst is beschikbaar. 160 Darters gaan een gooi doen naar de titel. De allereerste editie was in 1997, toen won de Belg Leo Lemmens het toernooi. De laatste editie werd gehouden in 2009, toen was het de boomlange Vincent van de Voort die bij de heren won. Irina Armstrong won het toernooi bij de dames. In 2006 was echter Anastasia Dobromyslova de eerste dame die het Open Lunteren bij de dames wist te winnen. Verder bevat de erelijst van het Open Lunteren onder andere Huib Winkelmolen, Victor van der Werf, Frans Harmsen, Eric Clarijs, Ronald Brandsen, Michael van Gerwen en Josephus Schenk.

In 2009 deed Phil Taylor Lunteren aan maar hij werd gestopt door Jerry Hendriks. Morgen, 24 augustus, is de vijftienvoudig wereldkampioen opnieuw in Lunteren waar hij zijn zinnen gezet heeft op de titel. 160 Lokale, nationale en internationale darters gaan de strijd aan dit te voorkomen.

Oud-winnaars Irina Armstrong en Michael van Gerwen doen een gooi naar hun tweede titel in Lunteren. Vincent van der Voort, de winnaar uit 2009, is afwezig. Enkele VIP-darters die in actie zullen komen zijn Phil Taylor, Jan Dekker, Tony en Steve West, Michael van Gerwen, Jerry Hendriks, Rilana Erades, Irina Armstrong, Ron Meulenkamp, Jurrian van Os, Jelle Klaasen, Toon Greebe, Gino Vos, Rico Dera, Joey ten Berge en Salmon Renyaan.

Om 18.00 uur zal de strijd losbarsten en voor het publiek is er gratis toegang in de Prinsenhof. Morgen zullen we vanaf 19:00 uur live updates verzorgen vanuit het Open Lunteren.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws